Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magukat sanyargató fiatal fiúk, kövérebb lányok, mi a fenéért nem indulnak elfelé konditerembe, a változásért?
Én nem kínlódtam, egyik nap felkeltem, elhatároztam hogy a korom meg van hozzá, sőt inkább el is vagyok maradva kicsit, így belevágtam és immáron 3 éve csinálom, imádom amikor feszül rajtam a felső amit felveszek, dagad a bicepszem, a hátam különösebb erőfeszítés nélkül is széles, tehát alapjában véve állati ahogy kinézek, nekem már ez megérte, a barátnő, ismerkedés téma pedig tényleg jön magától.
22F
Kérdező a Te világoddal az a baj, hogy akkor fog összeomlani, amikor már nem tudod a külsődet fenn tartani.
De te döntésed, hogy a külsőségek miatt űzöd ezt a sportot. Lehet ide is tenni a mércét, bár nem túl magas.
Na kérdező nem olvastam el az eddigi válaszokat, nem tudom ki mit írt eddig, de én elmondom neked már most hogy ebben teljesen igazad van!
Na most 1 évvel ezelőtt még jóval 120 kiló felett voltam, nagyon kövér voltam, és ez évek óta így volt. Barátnőm persze nem volt bár csajozgattam ki is jöttem elég sok lánnyal mert kedveltek és barátság összejött de más nem.
Meg persze sok hátrányát észrevettem, viszont abba azért beleszólok hogy sokszor csak az akaraterő az ami visszatartja az ilyen embereket. Én az elmúlt 8-10 évben számtalanszor belekezdtem a fogyásba de abba is maradt. Viszont tavaly december tájékán ugye picit felgyűltek bennem a magányossággal kapcsolatos érzelmek és eléggé magamba zuhantam. Beszélgettem egy nagyon jó kedves emberrel az interneten és ő adott nekem jó tanácsokat leginkább a fogyás terén. Már december végén nekiálltam a fogyókúrának idehaza itthon, fegyencedzéssel és taposó géppel, meg persze a munkahelyemen is inkább a lépcsőt használtam a lift helyett meg ott alapból sokat is kell mászkálni, és igaz hogy már lassan 1 éve dolgozok ott így akkor decemberre le is ment vagy 10 kiló már az is egy lapát volt arra hogy neki kéne állnom fogyni, ha már ennyi lement akkor több is lefog. És igen, jött az elhatározás és nekikezdtem. Mostanra már 90 kiló vagyok. Sajnos egy időre abba hagytam az edzést más-más ügyek miatt egyszerűen vagy időm, vagy energiám nincs rá, de odafigyelek azért hogy ne szedjek fel pluszt ami működik is már.
És megmondom neked őszintén hogy vehetek jobb ruhákat, egyre többen veszik észre hogy nagyon sokat változtam és kezdek jól kinézni, és ez ugye növeli az önbizalmam, a sportolás az lelkileg is nagyon felfrissít ám. Bár az ismerkedéssel kapcsolatban vannak még problémáim így még nincs barátnőm, de a legnagyobb baj ellen már elkezdtem tenni és sokan megjegyezték hogy jó úton haladok. A lányok már kezdenek jó szemmel nézni rám, elég ha a munkahelyemen figyelem ezt meg. Szóval ebben igaza van, és gratulálok az eredményeidhez!
22/F
# 2:
Nem tudom, hogy milyen szakmád van és hol dolgozol, de ha elmész egy átlagos gyárba, ott láthatsz kopaszodó/kopasz, alacsony, kitoszottul kövér férfiakat, akiknek szép barátnőjük/feleségük van. Ahol én dolgoztam egy évig, egyetlen ember volt csak kigyúrva és volt neki ugyan barátnője, de én bottal sem nyúltam volna hozzá.
Sőt, akkor itt vagyok én, 3 évig volt barátnőm, közben pocakos vagyok vékony végtagokkal... Nem a külső számít, hanem a belső. Az izmos külsővel max olyan lányokat lehet összeszedni, aki nekem nem kéne.
Jártam egyébként én is kondizni régebben, de velem is az történt, hogy még többet ettem, kövérebb lettem és inkább hagyom az egészet a csudába. Bár tény, hogy nem csináltam szívvel-lélekkel így mondhatjuk, hogy én is lusta gecy vagyok, mint az első hozzászóló. Én a 78 kilómmal tökéletesen elégedett vagyok perpillanat.
Jaah tényleg a hablatyolást magára a kérdésre értettem,, azt hittem oda írtam. A válaszokat meg csak röptébe átfutottam, végül is a kérdésre válaszolok. .
De, nem tudom mi van a retardált kommentekkel én azt probáltam magyarázni a kérdezőnek hogy amit itt mond az kb ugyanaz amit a "sanyarú" fiúk csinálnak,.
egyébként meg nem kell mindent magadra venni, szerintem még csak nem is a tied után írtam, ennyi erővel bárkire gondolhattam
Az univerzális megoldás a XXI. századi Magyarországon: "mennyé gyúrni!"
Ez a szlogen nem jött volna létre ha nincs az Éjjel-Nappal Budapest, Való Világ széria, Édes Élet, s sok hasonló, a sekélyesség intézményesített népszerűsítésére kitalált tákolmány.
Igen, a sport (köztük a súlyzós edzés) "univerzális megoldás" sok mindenre, pl. ad célokat, amelyek elérésével önbizalmat nyersz, továbbá önfegyelmet, kitartást, alázatot és kudarctűrést stb. Nem mellesleg még jól is fogsz kinézni tőle.
Nem csak azért javasolják az edzést, mert ha mondjuk 40-es karod lesz, akkor csak emiatt szinte varázsütésre lesz nőd, hanem mert az élet egy csomó területén fejlődsz tőle (belsőleg is, nem csak külsőleg).
Mert lusták és elvannak otthon.Miközben szidják a nőket.
De ha meg kellene mozdulni a popsit felemelni ahhoz már nincsen energia,ez egy lúzer viselkedés.
Ha nincsen pénze menjen dolgozni,én egyetem,meló,egyébb képzések mellett tolom le magam edzeni este 9 kor vagy utána,volt,hogy hulla fáradtan mentem de akkor is eddzek.
Meg is van az eredménye.
A nők minimum 80kg-os pasit akarnak mind ezt mondja,vékony pali ne is közelítse meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!