Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lánynak szőrös a hasa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynak szőrös a hasa? Mit csináltok vele?

Figyelt kérdés
Mivel nem olyan barna a bőröm így nekem jobban látszik, de ha leszedném utána erősebben vissszanőne:S Ti mit csináltok vele? Engem kicsit idegesít:S 18/L
2010. jan. 10. 20:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én is borotválom 16/L
2010. jan. 10. 22:35
 22/27 anonim ***** válasza:

a " pennától" felfelé egészen a hasadig szőrös vagy...Medve vagy? :D

Egyszer becsajoztam..kicsi pia is volt bennem..elmetünk hozzá...levetkőztem és az ágyra feküdtem hanyadt. A csaj kiment felvet valami kis lebernyeget s alatta semmi. Az ágyon a fejem magasságában felettem állt, az ágyon széttett lábbal és levette a köntöst..Hát amit akkor láttam az borzasztó volt! A fekete medve kopasz kutya ahhoz képest.....

Felugrottam s gyors öltözés és elmenekültem:)

2010. jan. 11. 05:34
 23/27 anonim ***** válasza:
54%

most miért kellett leszavazni?:( azért mert az enyém nem az?!

nem hazudok tényleg nem az... :( lehet megint leszavazni

2010. jan. 11. 16:44
 24/27 anonim ***** válasza:

nekem nagyon kevés van de vagy epilálom vagy gyanta, de ha valakinek kipöttyösödik lehet allergiás a gyantára, vagy az epilátor fejét kéne kicserélni, mert begyulladnak a szőrtüszők, elfertőződnek.

és ha gyulladásgátló krémmel bekened akkor másnapra el is múlik a pirosság...

2010. jan. 24. 17:37
 25/27 anonim ***** válasza:

hát engem mindenhol zavar, a pihe is :/ sajnálom, nem tehetek róla, de nekem "undi".

én epilálom, most másodszor, már jelentősen ritkult. szerintem még kettő és nem is lesz ott semmi. fájni meg nem fáj.

sajnos én alapból szőrösebb vagyok, combot is kell epilálnom... majd talán a fogamzásgátló pár év múlva rendbeteszi a hormonokat...

14/L

2010. febr. 6. 16:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Ki is szőkitheted nem? Csak mondom, engem egyáltalán nem zavarna. (ha tényleg csak pihe)

28/F

2010. febr. 6. 16:40
 27/27 anonim válasza:

aki az utolsó üzenetet küldte az a 14/L!!

megbocsáss de a fogamzásgátlótól nem fog kihullania szőröd-.-'... és nem teszi rendbe a hormonokat!.. sőt!! a fiataloknál még inkább felkavar mindent,ezzel együtt hormokat is...

a kérdezőhöz:

szerintem nincs olyan lány, akinek ne lenne szőrös a hasa!

elmondanék mindenkinek annyit. hogy mindenhol található szőr a testünkön , kivéve ott ahol már a több millió év során kialakult, hogy szükségtelen.(ebbe a tenyeret a talpat és ezeket értem) A több milliós évek során a a használatuk miatt (pl:hogy a tenyereddel fogsz, vagy a talpadon jársz) a gének megváltoztak :D

kitudja.. lehet hogy több millió év után az intim részeken sem lesz szőr, a gyakori használat miatt és a szőrtelenítés miatt x'Dx'Dx'D

15/L

2010. febr. 6. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!