Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lánynak szőrös a hasa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynak szőrös a hasa? Mit csináltok vele?

Figyelt kérdés
Mivel nem olyan barna a bőröm így nekem jobban látszik, de ha leszedném utána erősebben vissszanőne:S Ti mit csináltok vele? Engem kicsit idegesít:S 18/L
2010. jan. 10. 20:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
dehogynem leszedem mindenhonnan, csak innen kicsit gázosabb főleg ha erősebb lenne:S
2010. jan. 10. 20:37
 12/27 A kérdező kommentje:
hát végülis ilyen pihe szerű, csak ott egy árnyalattal sötétebb, bocsi nem tudtam másként megfogalmazni
2010. jan. 10. 20:39
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Mindenkinek szőrös majdnem mindenhol, a talpat a tenyeret és néhány egyéb, kisebb bőrfellületet kivéve.

Csak nem mindenkinél látszik mindenhol, akiknél meg látszik, azoknál sem egyformán. Szóval igen, minden lánynak szőrös a hasa :)

Én simán borotvát használok, szerencsére nem nől túl gyorsan a szőröm. Egyszer próbáltam a gyantát a hasamra, 2 hétig olyan volt utána, mintha tele lenne pattanásokkal :/

Amúgy az én barátomat kevésbé érdekli, ha a lábam szőrös, mint amikor a hasam az XD

Biztos van olyan pasi is, akit meg az nem érdekel, hogy a hasad szőrös-e ellenben az nem tetszik neki, ha a lábad az...

22/L

2010. jan. 10. 20:40
 14/27 anonim ***** válasza:
74%

ha pécsi vagy, mutasd meg :D

egyébként, viccet félretéve, ha nem olyan, mint aaa.. khm. intim szőrzet, akkor engem nem taszít.

2010. jan. 10. 20:42
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
nekem is van,de csak pihés.:)
2010. jan. 10. 20:48
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
nekem is van ott pár erősebb szál, fekete, de csak annyi, hogy szemöldökcsipesszel ki tudom egyenként szedni. így kb egy hónapig nem is nő vissza. amúgy barátom észre sem veszi, és az sem zavarja, ha kicsit szőrös a lábam, mert nem várja el tőlem, hogy hetente leborotváljam. epiláláshoz meg sokszor nincsen se kedvem se időm. mostanában elég finnyásak lettek a pasik is...
2010. jan. 10. 20:50
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
az enyém ugyan nem, de ha epilálod egyszer eltűnik vagy legalább ritkul
2010. jan. 10. 21:10
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is van, borotválom.
2010. jan. 10. 21:20
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

nekem is van, a köldökömtől indul egy csík a puncim felé és elég jól látható,szóval ezért én epilálom.

18/L

2010. jan. 10. 21:30
 20/27 anonim ***** válasza:
90%
uramisten..borotváljátok a hasatokat..pár alkalom után a visszanőtt szőr oylan vastag lesz mint a pasitoké.szerintem gyanta vagy epilátor.ha meg elakarod kerülni a kis "pattanásokat" akkor aloe verás krémmel kend be naponta és hoppsz eltűnt és ritkul is=)
2010. jan. 10. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!