Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki feldobná a kedvem?
Figyelt kérdés
Erről van szó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__59..
Én már feladtam. Nekem ez nem megy. Lesz még valamikor bármilyen értelme annak, hogy ennyi ember él a Földön? Vagy lesz valami javulás, ami a mentalitást, a logikát és hasonló, ma már eltűnőben levő emberi tulajdonságot érint?
Tudom, nincs meg mindenkinek a lehetősége arra, hogy tanuljon és tudjon. Tudom, hogy az nem is lenne működőképes. De nem lehet egy nagyon alap valamit elvárni?
Tényleg túl kritikus lennék? Mi van ma?
2014. júl. 28. 20:32
11/14 anonim válasza:
én mindenről lemaradtam mire megnyitottam a linkeket kidobták a kérdést.. :///
13/14 anonim válasza:
13 éves kiscsaj kérdezte, hogy terhes-e, meg hogy mit tegyen. A barátja, aki 13 éves, megígérte neki, hogy időben kiveszi :D Meg egy 17 éves írta, hogy neki még eszébe sem jutott a szex, erre a kiscsaj " Mert lehet hogy ahhoz két ember kéne. Nagyon durva pedig xD Meg, hogy a 72 órás tabi kérdezte miért nem jó? Mert már 4 napja qrtak xDD
14/14 anonim válasza:
Isteniek köszönöm, kaptál a sztoriért zöld kezet! :DD
De már csak 1-hónap van a szünidőből, aztán nem k..nak annyian itt legalábbis, talán... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!