Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Nagyon rossz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Nagyon rossz a kedvem (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

2 napja találkoztam a legjobb barátommal, mert hazaért egy hosszú nyaralásról. Beszélgettünk, nevetgéltünk, és elkezdett közeledni felém, percekig csókolóztunk, simogatott.. Tudom, hogy érez valamit, de nem szerelmes belém. Nagyon jól éreztem magam vele.

Hétvégén megint találkozni akar, de akkor már a lakásán.

Teljesen összezavarodtam, hogy most akkor mi van kettőnk között.

Azóta ezen gondolkozom, egész nap a szobámban ülök, és a szüleimhez sem szólok, senkihez.

Ennyire felkavart volna a dolog?

Nem szeretném, hogy tönkremenjen ezért a barátságunk, de nem tudom mit tegyek.

Volt már valaki hasonló helyzetben? 17/L

2014. júl. 17. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem szerelmes?
2014. júl. 17. 09:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Mert még nem felejtette el a barátnőjét.

Mondta, hogy érez kémiát, de ez nem lenne elég egy kapcsolathoz.

2014. júl. 17. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy te mit akarsz tőle? Eddig éreztél iránta valamit? És most?
2014. júl. 17. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Hátha lakás akkor sanszos hogy rád ugrik..

Találd ki mit szeretnél, jól beszéld ki magad, azért van az oldal, aztán visszaolvasod a mondani valóidat és benne lesz a válasz...

Addig ne legyen lakás míg nincs rend a fejedben, hogy mit is szeretnél..

2014. júl. 17. 09:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Eddig úgy éreztem, hogy sokkal többet érzek mint barátság, de amikor beszéltem vele, és mondta, hogy neki egy kapcsolathoz nem lenne elég, amit érez, akkor próbáltam rábeszélni magam, hogy nem szerethetek bele..

Abban viszont biztos vagyok, hogy testileg nagyon vonzódik hozzám, csak én elsősorban nem erre vágyom.

2014. júl. 17. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor inkább ne menj a lakására. Mondd meg neki, hogy te csak akkor vagy benne bármi ilyesmiben is, ha komolyan gondolja.
2014. júl. 17. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:

félő, hogy nagyon fogsz sírni, mert ő ebben az állapotban nem tud szerelmet ajándékozni neked csak sexet...

be is vallja, úgyhogy nem ő lesz a hibás sajnos ha utána lábtörlőnek fogod magad érezni..

2014. júl. 17. 09:43
 8/8 Nagyon gyakori ***** válasza:
Minden kihasználás hasonló szövegekkel kezdődik, csak még nem vagy elég tapasztalt. Akar érted felelősséget vállalni? Majd, ha igen, akkor jelentkezhet. Hiszen már most is hogyan felzaklatott téged a dolog, van neked erre szükséged? Szép barát...
2014. júl. 17. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!