Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Nagyon rossz a kedvem (bőv. Lent)
2 napja találkoztam a legjobb barátommal, mert hazaért egy hosszú nyaralásról. Beszélgettünk, nevetgéltünk, és elkezdett közeledni felém, percekig csókolóztunk, simogatott.. Tudom, hogy érez valamit, de nem szerelmes belém. Nagyon jól éreztem magam vele.
Hétvégén megint találkozni akar, de akkor már a lakásán.
Teljesen összezavarodtam, hogy most akkor mi van kettőnk között.
Azóta ezen gondolkozom, egész nap a szobámban ülök, és a szüleimhez sem szólok, senkihez.
Ennyire felkavart volna a dolog?
Nem szeretném, hogy tönkremenjen ezért a barátságunk, de nem tudom mit tegyek.
Volt már valaki hasonló helyzetben? 17/L
Mert még nem felejtette el a barátnőjét.
Mondta, hogy érez kémiát, de ez nem lenne elég egy kapcsolathoz.
Hátha lakás akkor sanszos hogy rád ugrik..
Találd ki mit szeretnél, jól beszéld ki magad, azért van az oldal, aztán visszaolvasod a mondani valóidat és benne lesz a válasz...
Addig ne legyen lakás míg nincs rend a fejedben, hogy mit is szeretnél..
Eddig úgy éreztem, hogy sokkal többet érzek mint barátság, de amikor beszéltem vele, és mondta, hogy neki egy kapcsolathoz nem lenne elég, amit érez, akkor próbáltam rábeszélni magam, hogy nem szerethetek bele..
Abban viszont biztos vagyok, hogy testileg nagyon vonzódik hozzám, csak én elsősorban nem erre vágyom.
félő, hogy nagyon fogsz sírni, mert ő ebben az állapotban nem tud szerelmet ajándékozni neked csak sexet...
be is vallja, úgyhogy nem ő lesz a hibás sajnos ha utána lábtörlőnek fogod magad érezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!