Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt? Más is tapasztalt már ilyet?
Fiúk és lányok egyaránt amikor a szemembe néznek,kicsit kikerekedik a szemük és egy nagyon picit kinyitják a szájukat,mintha elakadna a lélegzetük.
Általában beszélgetés közben történik ilyen vagy akkor mikor szélesen mosolygok másra és észreveszem hogy így néznek rám.
Lány vagyok.
Tudom,hogy nem rossz szándékkal írtál a kérdésemhez,csak már elegem van ebből a kategóriából,mert minden kérdés a képkérésre meg az ismerkedésre lyukad ki.
Bocsi mindenkitől,de nem küldök képet!
Felteszel 1 kérdést, hogy segítsenek, de mikor próbálnak segíteni, te nem akarod.
Lehet, hogy az én logikámmal van gond..
Mindegy,nem vitatkozok.
Segíthettek,de kép nélkül tegyétek kérlek.
A külsődnek ehhez semmi köze. Nem tudjuk elképzelni a mimikát, amire ez lehet a reakció. Ha látnánk azt a mimikát, akkor megtudnánk mondani. Ezért kér mindenki képet.
L23 (hetero, van pasim, nem ismerkedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!