Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, voltatok már úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, voltatok már úgy, hogy azt vártátok, hogy lefogyjon a nő?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel együtt járok edzésre. Ő sportos, izmos, én azért járok, hogy lefogyjak. Kezdettől fogval szimpatikusak voltunk egymásnak, sok ölelgetés, flörtölés ment. Mindig elmondta, hogy nagyon drukkol, hogy elérjem a célomat (a fogyást), rendszeresen dícsér, amikor ismét látszik, hogy fogytam valamennyit. Mind a ketten tudjuk, hogy simán lefeküdnénk egymással, de ő mintha várna valamire.

Lehetséges, hogy arra vár, hogy én lefogyjak, mert úgy mégiscsak jobb? Vagy ha tetszik valaki, nektek mindegy, hogy egy kicsit hurkás?

2014. júl. 28. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te most ezt halál komolyan gondolod hogy van egy pali akinek te tetszel, de csak akkor tetszel ha már nem vagy kövér? Tehát megvárja mig lefogysz és akkor meg fog dugni?

De persze tetszel neki, csak nem tetszel mert kövér vagy.

Megvárom mig Kati lefogy és megdugom, az idő nekem dolgozik. Ezt gondolja a pali?

Hány diploma kell ahhoz hogy egy számomra kedvezőtlen élethelyzetet sikerüljön igy magamnak megmagyarázni?

Ha egy pali nem ratyi odamegy és megdug. Föleg miután már hetek óta izzadt testtel ölelgetitek egymást. Nem érted hogy ratyi?

2014. júl. 28. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:

én vagyok a 9...

Miből szűrtem le?

Sorban: Szexuális töltetű viccek, főleg egy konditeremben, haveri, jó pajtási színvonal..

Fogdosás, ölelgetés, főleg ha ő látja, hogy Te vevő vagy rá, az flörtölés, játék, humorizálás.. (remélem te se gondoltad komolyan, hogy a férfi ha igazán akar egy nőt, letapizza mindjárt, úgy, hogy még nem volt köztük semmi komoly) egy férfi ha nem veszi poénra a dolgokat, és flörtre esze ágában sincs, szexel viccelődni, és fogdosódni, mert félti, hogy elveszti az adott hölgy kegyeit...

Mivel Téged nem tisztelt meg,pajtása vagy, a borsóagyat meg azért mondtam, mert általában az útépítő, és a testépítő munkásoknak, van nagy dumájuk, és rohadtul semmi nincs mögötte, csak üres frázisok és találgatások a Te részedről...

Mondhatom őszintébben amit érzek, szerintem primitív és ostoba hozzád..

Tudom erős volt, de hidd el sok hasonlóval találkoztam a pályám során, bár ne lenne igazam...

Én miért nem járok edzőterembe?

A koedukáltban, mindig valami borsó agy rám akaszkodik, nem érti, hogy dolgozni jöttem, nem pasizni, és nem fogok vele együtt leizzadni..

CSAK női!! Rettenetes szuper modellek mű ciciben, egy vagyont érő torna dresszben, műkörmökkel, kifestve, kapaszkodnak, ülnek a torna holmikon, és azt találgatják mivel b@sszanak ki legközelebb a férjükkel... :DD

Kösz nem én itthon edzek...

2014. júl. 28. 16:18
 13/13 A kérdező kommentje:

11. nem tudom, nem gondoltam halál komolyan, nyilván ezért is tettem fel a kérdést. de mivel már mondtam, hogy melléfogtál, de te ennyire rá vagy állva a melegségre...nem tudom, talán nézz magadba.

12. köszi szépen a hosszú választ. értem, amit mondasz, csak ott a hiba, hogy az ember se nem izomagy, se nem buta, azt pedig már írtam, hogy nem konditeremről van szó. nem egyből letapizott és a szex-vicceket se egyből kezdte, csak hát vevő voltam rá és akkor talán gondolta, hogy minek hagyja abba. de ok, akkor azt már bőven felfogtam a válaszokból, hogy nincs ilyen, hogy valaki a fogyásra vár (tényleg el tudtam képzelni, hogy lehetséges, ennyire nem ismerem vagy félreismerem a férfiak gondolkodását:) ).

2014. júl. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!