Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Belegondoltatok már abba, hogy a barátotok nyelve a szátok előtt más lány p. ncijában járt?
Figyelt kérdés
Rosszabbik esetben egy gombás hűvelyben...stb. Ez nem visszatetsző?2014. júl. 28. 14:13
11/16 anonim válasza:
Igen, és általában legalább pár hét eltelik a kettő között. Én többnyire igyekszem olyannal járni, aki nemcsak fürdik, de fogat is mos.
Gondolj bele, mi van, ha mondjuk már pacalt is evett életében, fujj, az még undorítóbb. Soha többé nem nézek rá férfira. (kérdezőőőőő...)
12/16 anonim válasza:
Hova jutott a világ, hogy egy lapon említünk gombás hüvelyt, és PACALT... Az egyik gusztustalan, de nagyon!
A PACAL VISZONT NAGYON FINOM, CSAK TUDNI KELL ELKÉSZÍTENI!
De mellesleg, ha egy kapcsolatban felmerül annak lehetősége, hogy valamelyik félnek idegen testüregekben járt a nyelve, akkor az már régen rossz, akár mosott fogat, akár nem!
13/16 anonim válasza:
senkinek semmi köze a másik szexuális múltjához, és csak saját magát nyomorítja azzal, ha ilyeneken gondolkodik
14/16 DreamWeaver válasza:
Így jár, ha valaki előbb szexel a partnerével, minthogy megismerné, vagy legalább közelebb kerülne hozzá. Neked kérdező azt tanácsolom tiszta baráti szándékkal, hogy ne szexelj! :) És akkor minden oké lesz! :)
15/16 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy az én életemben szó van ilyesmikről? Csak feltettem egy kérdést, mert kíváncsi voltam másoknak mi a véleménye erről. Tanácsokat nem kérek. Köszönöm.
2014. júl. 29. 11:30
16/16 anonim válasza:
hogy járhatna máséban, ha a te barátod/barátnőd??!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!