Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tetszet egy lány, egy ével fiatalab nálam. Megprobáltam ősszejőni vele de sajna nem sikerűlt. Mit tegyek?
Már óvodás korom óta ismerem de amikor iskolás letem hirtelen el felejtetűk egymást. Kb 4 éve abba a faluba kőltőztek amejben énis lakom, ugyan abba az utcába, 3 házzal odéb. Joban megismerkedtűnk,egy csomot kirándultunk esténként facebookon beszélgetűnk. Egszer csak megszűntek a kirándulások és a beszélgetések megritkultak.
Hiába irtam neki megnézte de nem válaszolt, de van mikor megsem nézi. Kőzbe kőzbe visza ir aztán megint nem ir semit.
Megprobáltam el felejteni de nem sikerűlt. Más lányra rásem tudok nézni anélkűl hogy ne juson eszembe.
(Amikor találkozgatunk meg beszélgetűnk mindig járt valakivel).
Nem tudom mit tegyek.
Megprobáljam el felejteni megint? És hogyan?
Vagy megprobáljak őszejőni vele megint? És aztis hogy?
Mit tegyek hogy llegaláb visza irjon?
Ha nem vagy halálszerelmes belé, akkor engedd el. Ha igen, akkor küzdj meg érte! Vesd be magad. Leküzdöd a drukkot, odamész, sokat vagy vele, próbálod megnevettetni, és szép lassan haladni a csók felé.
Bár ugyanezt én is meg tudnám csinálni.... de hát ugye a tornatanár....
szerinfem most hagyd egy kicsit... Adj neki idot. ha fontos voltal neki ugyis keresni fog ha meg nem akkor nsm erdemes ra idot szanni.
es mondenkeppen nezz mas lanyokra is. nem feltetlen jo ha csak erte vagy oda.
Én bármit megtenék érte.
Mostanában csak egyszer jőt ell velem uszni.
Ott mind a keten jol éreztűk magunkat mind a keten nevetűnk,rőhőgtűnk.
A hugomal sokat irogat. De ha irok neki nem ir visza.
Tegnapis mikor a tesoimal mentűnk haza jőt velűnk szembe. Megált a hugomal beszélgetni és egész végig engem nézet.
Azt tudom hogy most is jár valakivel.
De akor ez most hogyis van?
Fb n nem ir visza de amikor talákszunk akor hoszu ideig tudunk beszélgetni.
És ha másal beszél ot vagyok énis akor a legtőbet engem néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!