Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi önbizalomhiány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi önbizalomhiányos, elkeseredett, önmagával elégedetlen ember?

Figyelt kérdés

(Ide, mert ezt sokan olvassák, légyszi, ne tegyétek át)

Ez mind a média hibája lenne? Nap mint nap tökéletes alakú lányokat látok itt nyavalyogni, hogy "Ugye, milyen kövér vagyok?" és hasonlók.

Mire jó ez?

Ha meg valaki véletlenül azt meri mondani, "nem vagyok tökéletes, de én így érzem jól magam", azonnal elkezdik szidni.

A másik dolog: Állandó az összehasonlítgatás, és a másik rossz színben való feltüntetése.

Például: "Ha a szőke haj szép, akkor a barna csúnya". Pedig egyik se csúnya. Mindkettő szép, csak épp nem ugyanaz tetszik mindenkinek. Attól, mert te nem szereted a brokkolit, a brokkoli még nem egészségtelen/káros/gusztustalan/pfuj.

Felnőtt emberek vagyunk, vagy mi. Akkor miért viselkedünk óvodás szintjén? Tisztelet a kivételnek.

2014. júl. 28. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

talán valakinek segíthet ez...6. válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. júl. 28. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem a média hibája. Elismerem, hogy a média sok szemétséget csinál, de ez nem az ő saruk. A probléma az, hogy sok lány még esélyt sem adna (legalább egy randi erejéig) a fiúk zömének. A folyamatos elutasítás ezt szüli.
2014. júl. 28. 14:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd az összefüggést, kedves utolsó?

(Azt hiszem, értem, mire gondolsz, de azért mégis)

2014. júl. 28. 14:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Hogy a férfiak/fiúk többsége a folyamatos elutasítás miatt (főleg fiatal korban, de elég hogy kialakuljon sőt akkor alakul ki a leginkább) önbizalom hiányos lesz és elkönyveli magát egy csődnek :)
2014. júl. 28. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Miután huszadszorra utasítják el az embert, elkezdi az okot keresni. Úgy érzi benne van a hiba, és ostorozza magát.
2014. júl. 28. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Visszatérve a 4. reagálásodhoz, ahogy írtam sokan tudják hogy mennyire is jól néznek ki. Azért teszik fel ezeket a kérdéseket, mert tudják hogy a többség csak dicsérni fogja őket - ahogy írtam EGO NÖVELÉS - mert élvezik hallani a sok bókot.
2014. júl. 28. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert egy életképtelen genetikai hulladéknak születtem. Nem szabadna léteznem, de sajnos nem tudok végezni magammal...
2014. júl. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!