Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalomhiányos, elkeseredett, önmagával elégedetlen ember?
(Ide, mert ezt sokan olvassák, légyszi, ne tegyétek át)
Ez mind a média hibája lenne? Nap mint nap tökéletes alakú lányokat látok itt nyavalyogni, hogy "Ugye, milyen kövér vagyok?" és hasonlók.
Mire jó ez?
Ha meg valaki véletlenül azt meri mondani, "nem vagyok tökéletes, de én így érzem jól magam", azonnal elkezdik szidni.
A másik dolog: Állandó az összehasonlítgatás, és a másik rossz színben való feltüntetése.
Például: "Ha a szőke haj szép, akkor a barna csúnya". Pedig egyik se csúnya. Mindkettő szép, csak épp nem ugyanaz tetszik mindenkinek. Attól, mert te nem szereted a brokkolit, a brokkoli még nem egészségtelen/káros/gusztustalan/pfuj.
Felnőtt emberek vagyunk, vagy mi. Akkor miért viselkedünk óvodás szintjén? Tisztelet a kivételnek.
talán valakinek segíthet ez...6. válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kifejtenéd az összefüggést, kedves utolsó?
(Azt hiszem, értem, mire gondolsz, de azért mégis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!