Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt milyen alaknak mondanátok? Mennyire vonzó, ha valakinek ilyen alakja van? (kép lenn)
2014. júl. 28. 12:56
11/25 anonim válasza:
Megvannak a nőies arányai, de túl vékony. Hiányzik róla egy kis MINIMÁLIS zsír, na meg persze a feszes, tónusos izmok.
12/25 anonim válasza:
Ha csalóka a kép, akkor mutass másikat ;)
13/25 anonim válasza:
Szerintem csinos, nekem tetszik :)
14/25 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek az ilyen testalakú lányok és szerencsére egyre több ilyet látok :D
De hogy pontos választ is adjak, jobb alakod van mint Vénusz istennőnek. ;)
15/25 Nagy-Hadfi Gergely válasza:
Szerintem rendben van.
17/25 anonim válasza:
Szexi, az ilyen testalkat a gyengém.
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ez a póz viszont nagyon hülyén néz ki. :(
19/25 anonim válasza:
Tökjó! Nekem is ilyen volt, aztán jött mindig a környezetemben a szekálás hogy csonti meg kutyáknak való stb. Csináltam hizlaló kúrát, mellette sportoltam is de nem tetszik az eredmény. Kb ugyanilyen maradtam csak valamivel picit szélesebb lett a karom a hasamon meg egy előretüremkedő zsír púp jött, a lábam még vékonyabb lett. Szóval nem lett arányos eloszlás. Többet nem hallgatok másokra.
20/25 anonim válasza:
mééégmééég *-*
pici a képméret :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!