Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg csak azért öltözködnek úgy, ahogy, hogy vonzóak legyenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 12:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát kérlek akkor csalódást kell, hogy okozzak. Persze, vannak ilyen nők is, de sokan csak és kizárólag a saját szórakozásukra olyan kinézetűek, amilyenek.
2014. júl. 28. 13:15
 12/29 anonim ***** válasza:
kérdező, miért akadsz ki, ha mások kihivóbbak, vagy más a stilusuk, szinesebbek, feltünőbbek. Vannak akik elegánsak, vannak akik sportosak, mindenféle ember van, de szerintem ez jó igy, mert ahány ember annyi stilus. Most miért baj ez, még az se baj, ha az izlésesség határát surolva néhányan kicsit kihivóbbak. Ne legyünk már egyformák.
2014. júl. 28. 13:15
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem kell egyformának lenni, de a figyelemhajhászás szánalmas.
2014. júl. 28. 13:17
 14/29 A kérdező kommentje:
Mint ahogy az is szánalmas, ha valaki azt hiszi, hogy miatta néznek ki a nők úgy, ahogy kinéznek.
2014. júl. 28. 13:18
 15/29 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdező Te csak a saját nevedben tudsz nyilatkozni és az nem fedi az emberiség női felének velmeényét ... Tehát nem értem honnan érzed magad feljogosítva, hogy a női társadalom nevében a magad véleményét, mint egyöntetű igazságot próbáld érvényesíteni ...
2014. júl. 28. 13:22
 16/29 A kérdező kommentje:
Mert egyöntetű igazság az, hogy nem mindenki akar neked és férfitársadinak tetszeni. Vagy te tényleg ezt gondolod? És te miért érzed magad feljogosítva arra, hogy azt terjeszd, hogy minden nő a férfiaknak akar tetszeni?
2014. júl. 28. 13:23
 17/29 anonim ***** válasza:
Genetikusan ez van belétek kódolva ... mint ahogy belénk is a szaporodási ösztön ... :-P ... Majd felnősz és rájössz ;-)
2014. júl. 28. 13:33
 18/29 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: írhattam volna rövidnadrágot is, az is "kihívó" ugyannyira, mint a szoknya, szóval azért veszem fel, mert meleg van. Hálós izompólót? istenem...
2014. júl. 28. 13:35
 19/29 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod felülírni a kódot, akkor csak max. egy replikáns lehetsz, egy fiatal skin job.
2014. júl. 28. 13:38
 20/29 anonim ***** válasza:
És hanem is akarom? Mert élvezem ami van? :-P :-D
2014. júl. 28. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!