Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell megalázni egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megalázni egy férfit?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán kihasznált az én szemszögemből nézve. és azt mondta komolyan gondolja velem de aztán pár hétre kiderült hogy neki nem kell kapcsolat.amúgy határozatlan típus mert maga se tudja mit akar és nem tud a nőkben megbízni.de akkor sem volt tőle szép dolog amit csinált már lassan 3 hónapja húzodik az egész és mindig nem jutottunk semmire egyik pillanatba nagyon jól megvoltunk aztán másnapra már megint csak ment a veszekedés. nem bírom tovább csinálni ezt a se veled se nélküled kapcsolatot. be akarom fejezeni vele és néhány olyan szót hozzá vágni ami sértő és fáj neki hogy kicsit elgondolkozzon. van valami tippetek hogy mitévő legyek ? vagy jobb megoldás lenne hogy maradok mellete és szenvedek !?

2014. júl. 28. 07:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez hasznos válasznak tűnik!
2014. júl. 28. 07:48
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Én kifejezetten utálom bántani a pasikat, mivel a látszat ellenére a legtöbbjük nagyon érzékeny, de van, amelyik egyszerűen kiprovokálja magának... Én egyszer sértettem meg egy férfit szándékosan, és az nagyon betett a kis lelkének, de azt elmondanám, hogy én fél év alatt legalább hatszor annyit kaptam tőle és van egy olyan pont, amikortól már nem akarsz és nem is tudsz úgy kisétálni valaki életéből, hogy nem adsz neki vissza legalább egy kicsit.

Szerintem a te esetedben a pasinak a személyiségével van a baj, nem a viselkedésével. Ha jobb emberismerő lennél, már hamarabb rá kellett volna jönnöd, hogy nem mész az ilyen tutyi-mutyi alakkal semmire.

Ha nagyon meg akarod bántani, akkor mondhatsz olyat, hogy nem volt még vele valójában orgazmusod, csak azért színleltél, hogy fejezze már be szerencsétlenkedést, a karrierje úgy tűnik, kissé megrekedt...

De ezek tényleg a legnagyobb ocsmányságok szerintem, úgyhogy valahogy finomíts:D

Egyébként pedig ez a kihasznált dolog érdekes, mert kihasználni csak azt lehet, aki hagyja magát. Észre kellett volna venned, milyen ember is ő és otthagyni, ha nem tetszik. Ha a természetével van bajod, akkor egyszerűen csak hagyd ott a fenébe és legközelebb válassz okosabban...

2014. júl. 28. 08:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen helyzetben lennék, se sértegetni, se megalázni nem akarnám a másik embert.

Elmondanám neki indulatoktól mentesen, de őszintén, hogy nem vagyok boldog ebben a kapcsolatban, elfogadom, hogy más elképzeléseink vannak a közös jövőnkről, azt is, hogy ő nem tud megbízni a nőkben (feltévepersze, ha ezt ő maga fogalmazta meg így.) stb.

Egyszerűen csak a saját érzéseimről beszélnék, nem őt kritizálnám, hanem azt mondanám el minél nyugodtabb hangnemben, hogy belőlem milyen érzéseket vált ki az ő viselkedése, hogy megértse, miért döntöttem a szakítás mellett, de anélkül, hogy őt szándékosan bántani akarnám.

Amit ő el szeretne mondani, azt meghallgatnám, és megpróbálnám lezárni magamban ezt a dolgot, és feldolgozni a szakítást.

Igyekeznék megőrizni az emberi méltóságomat, és emelt fővel viselni a szakítást, nem pedig "belerúgni" az engem ért "sérelmekért" a másikba, akit ráadásul szerettem, és aki a maga módján valószínűleg szeretett engem, még ha fél is komolyabban elköteleződni.

2014. júl. 28. 08:50
 14/15 Synesztro ***** válasza:
26/F Ha elég gátlástalan vagy hozzá, és tudod őszintén hazudni, akkor egy vitás vagy veszekedéses pillanatnál vágd a szemébe, hogy ha olyan jó lenne, mint ahogy képzeli magáról, nem kellett vna megcsalnod az idő alatt, ami alatt jártatok. Ennél nagyobb pofon nem kell egy férfinak, csak vigyázz!!! Ez annyira durva, hogy némely férfi típusnál fizikai reakciót is kiválthat, nehogy bántson.:(
2014. aug. 1. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Öreg és kicsi a farka

sztem ez beteszi a kaput!

2015. máj. 23. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!