Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne beruháznom egy paprikasprayre?
Én is láttam olyan felvételeket, amikor lefújtak valakit, és percekig fetrengett, csakhogy az nem a boltokban legálisan kapható paprikasray esete volt, hanem annál sokkal komolyabb változat, amit civilek nem vehetnek. Imádom egyébként a chillit, sokszor dörzsöltem már szembe is, és fájt, de még láttam is, csak homályosabban. Ilyesmi a boltokban kapható spray is, nem több!
Szerintem mondjuk a legjobb, hogy ha valakinek se lélekjelenléte, se fizikuma, se technikája, és még olyan gyámolítatlan típus is, hogy beszerez mindig egy megbízható férfit, aki kísérgeti, illetve mindenhová csoportosan jár. Tényleg durva dolgok történnek éjjel az utcákon, de nem ritka az sem, hogy nappal. Jó megoldás igazából nincs is; majd akkor lesz kevesebb a bűnözés, ha az emberek jobban élnek, több pénz jut közvilágításra, kamerákra, jobban szűrik a pszichopatákat, jobb lesz a nevelés otthon is és az iskolákban is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!