Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A szerelmemet megverték
Ilyet barkik csinalhatnak....
Amugy meg onvedelmi tanfolyam....a megoldas.
Legjobb a krav magan...
Ne gondoljatok,hogy kamu kerdes,ha az akkor a oldal moderatorai majd torlik,ez majd reggelre kiderul,remelem,hogy ilyennel nem viccelodik senki.
NE önvédelmi tanfolyamra menjen!
Bírok némi rálatassal ezekre és atlag embernek nincs sok értelme,sokszor kamu.
Hiába mutatjak meg hogy kell lecsavarni egy kart ha se reflexe,se ereje nincs hozzá plusz le van sokkolva a varatlan helyzetben. Az ilyenek akkor érnrk valamit ha rendelkezel par év küzdősportos tapasztalattal.
De a legrosszabb hogy hamis önbizalmat adhat..
Inkább valamilyen gázspray kell és futasra edzzen vagy valami küzdősport. Pl box.
Sajnos első kézből ismerem a magyar rendőrség eredményességét az efféle esetekben, sok jóra ne számítsatok, ez nem feltétlen a rendőrök hibája (rossz ellátottság, hatalmas ügyteher, bizonytalanság - mit tehet mit nem a politika eléggé kiszolgáltatja őket-) szóval sok minden oka van. Lehet a nyomozás megszüntetéséről kaptok papírt lehet újra behívják, lehet szembesítik majd meglátjátok, de az biztos hogy jó darabig fogják húzni.
Én küzdő sportolok 7 éve versenyeztetem is egy darabig, de azt kell mondjam 3-as túlerő ellen nagyon nagyon jónak kell lenni, a legtöbb ember gyakorlott verekedők se tudnának vele mit kezdeni (engem jó eséllyel lecsaptak volna, és nem, nem vagyok kishitű sőt kifejezetten jó a súlycsoportomban de 3 ember az 3 ember). Egy paprikaspray-vel többre mész vagy riasztópisztoly (ha van rá hajlandóság), ilyesmik, de a legjobb nem olyan környéken mozogni ahol előfordul az ilyen. Tudom nem lehet teljesen kizárni a veszélyt, de csökkenthető a kockázat. A barátnőd most elvesztette a biztonságérzetét, gondolom ehhez társul a megalázottság és a gyengeség érzése is, szerintem legyél türelmes és támogató de ne pátyolgasd túlzottan az ilyesmin túl kell lépni ne hagyd hogy belesüppedjen. Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!