Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki szerelmes kibe? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szerelmes kibe? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pénteken voltunk buliba barátnőmmel.. volt egy idióta srác. tényleg hatalmas volt a humorérzéke.. buli után elmentünk egy kocsma szerűsgébe, ahol volt egy másik srác.. az elző kivel a buliba ismerkedtünk meg A. aki a kocsmában volt D. .. D-vel A ugy éreztem rám van állva, de bnőm kissé ittas állapotban volt igy mintha "rámászott" volna a pasira.. de A folyamatosan az én kezem simogatta, így úgy éreztem jobban értékeli, hogy én visszafogottabb vagyok és nem szerezhet meg olyan könnyen.. D-vel szemeztünk(a pultnál üllt) néha-néha összemosolyogtunk.. A kihivott beszélgetni NEM VOLT SEMMI.. csók sem.. mire beértünk bnőm D-vel beszélgettet.. majd késöbb össze is jöttek.. A hazament.. megbeszéltük, hogy iwiw-en levelezünk és, hogy találkozunk majd.. D haza kisért minket,bnőmtől elköszönt csókkal.. de mikor hátra fordultam rámmosolygott.. (ez volt a sztori..)

- A szerintem komolyan gondolná velem (bár elég csajozógép) és bnőmmel sztem csak hülyült..

- D-nek szerintem bejövök, mert különben miért mosolygott volna vissza és sztem azért nyomult bnőmre mert tulzottan könnyen adta magát..

nem tudom mit tegyek..

a pasikkal mit? bnőmnek, hogy mondjam el?

szerintetek ki mit akart tőlem?

tudom, ezt így nem lehet elmagyarázni, de akár csak megjegyzésekre is kiváncsi vagyok, mind negatív, mint pozitív.. érdekel, hogy törétnt-e már valakivel ilyen dolog.. esetleg tanácsok.. vagy inkább hagyjam mind2-t?? :S

2010. jan. 10. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:

D-t biztos,hogy hagyd,komolytalan.Ha tényleg bejöttél volna neki,akkor neked próbált volna udvarolni,vagy legalább kisérletet tesz,hogy elkérje a számod stb.

A pedig veszélyes. Azt írod csajozógép.Vele csak óvatosan,de úgy tűnik tetszel neki.Hogy ebből mi lesz azt megmondani nem lehet,de tényleg figyelj oda,hogy ne csak egy éjszakás kaland legyél neki!

2010. jan. 10. 18:32
 2/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.el sem tudod képzelni mennyit jelent, hogy válaszoltál.. különben szerintem A képes lenne egváltozni, ha lenne egy komoly kapcsija.. :)

én sem tudom mi lesz, de a következő találka alkalmával remélem kiderül..:) és még egyszer köszi.

2010. jan. 10. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen :) De tényleg nem tudom eléggé hangsúlyozni,hogy csak okosan,ne hagyd,hogy kihasználjanak!
2010. jan. 10. 18:39
 4/8 A kérdező kommentje:

nem fogom hagyni, de ha kiakarna használni akkor legalább lesmárolt volna az este.. nem?? vagy valahogy érzékeltette volna, hogy többet akar, mint beszélgetni..

összevagyok zavarodva..:S

2010. jan. 10. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Áááá,csak a pancserek rontanak ajtóstól a házba.Elöbb a bizalmadat kell megnyerni.De ha egy hét után (összejövéstől számított egy hét)már pedzegeti,hogy jó lenne lefeküdni,akkor kell erősnek lenni és váratni,mert aki csak erre játszik az nem vár sokáig.Ne dőlj be mindennek,pláne ha tényleg egy csajozógép.
2010. jan. 10. 18:43
 6/8 A kérdező kommentje:
hát az is igaz.. már ha lesz olyan, hogy összejövés.. különben most néztem iwiw-em.. bejelölt és egy levelet is kaptam..:)
2010. jan. 10. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért nem akarom elvenni a kezdeti izgalmakat,ez a rész a legjobb,az összejövés :)) Remélem tényleg komoly kapcsolat lesz belőle :) Jó levél olvasgatást :) Mennem kell,ha lesz több 88%-os válaszoló az már nem én leszek.
2010. jan. 10. 18:47
 8/8 A kérdező kommentje:
jolvan köszi az edigieket..:)
2010. jan. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!