Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok de nem tudom kibe?

Figyelt kérdés
Segítség szerelmes vagyok egy fiúba aki messze lakik alig láttam párszor és nem is ismerem csak hallottam róla. Csak rá gondolok már több mint egy éve, mindenkiben őt keresem nem tudok nélküle élni és nem tudok vele kapcsolatba kerülni. Mit csináljak? Inkább meghalok ha nem lehetek vele...
2011. ápr. 16. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ezt nem lehet szerelemnek hívni.
2011. ápr. 16. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Egye fene bevállalom, belém vagy belémzúgva!
2011. ápr. 16. 20:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert?
2011. ápr. 16. 20:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert tudom , hogy ki vagy! És te is tudod , hogy én ki vagyok! Szóval ez által ismerjük egymást!
2011. ápr. 16. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
az elsőtől kérdeztem de szerintem nem tudod ki vagyok és én se hogy te ki...
2011. ápr. 16. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Fura. Párszor fordult velem elő olyan, hogy ugyanazzal a sráccal találkoztam...2x ott ahol én lakom, és még 1x Pesten.(az utóbbinál lehet csak a hasonmása volt!) De mindháromszor vele találkoztam, és csak utólag jöttem rá, hogy talán tetszek neki mert figyelt mindig. Sajnos olyan, mintha délibábot kergetnék nem tudom ,hogy még összefutunk-e valamikor valahol de reménykedem benne, hogy láthatom újra. Csak azt nem tudom mit csináljak, hogy ha találkozok vele újra akkor megszólítsam-e vagy sem..:'D Szóval, kész vagyok teljesen!Megtudlak érteni:(

/L

2011. ápr. 16. 20:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek felejtsem el?
2011. ápr. 16. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem fogod tudni, ismerem az érzést, 15,5 éves fiu voltam..

2hét alatt megtaláltam a lányt :D totál bele voltam zúgva rá 1hétre megtudtam mien szánalmas bunkó és megutáltam, de ha nem találom meg talán még most is "szeretném" :)

2011. ápr. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!