Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek természetesen lapos hasú lányok?
még szép nekem is ilyen volt nehany hasmuteteig es gyerekszilesig. De most is csak azert nem ilyen, mert napi 10 orat ulok. Ha helyette setalnek akkor ujra ilyen lenne.
Sajnalom a mai pasikat...ahogy elnezem a tizeneves korosztalyt szornyulkodok, hogy mar nekik olyan edibedi uszogumijuk van es combosak, hogy mi lesz kesobb? Genetikai ide vagy oda a hasfal akkor lesz szep es izmos, ha nem a net elott ulnek az emberek. hanem mozognak...es nem zabalnak annyi kaloriat, amit el se egetnek. Nem kell hozza folyamatos fitness, a kockas hashoz igen, de nem a laposhoz.
:-)
Igen, talán genetika, talán a táplálkozás, de nekem is ilyen, bár én tornázok is sokat. :)
21/L
figyelj, azért ehetnek bármennyit, mert eleve a gyomruk össze van szűkülve, ezért gyorsan megtelik :) ergó nem esznek sokat.
másrészt, az is lehet, hogy majd 30 évesen üt ki rajtuk és bosszulja meg magát a sok csipsz és kóla. Fiatal korban nem tapadnak az emberre a kilók.
Mondom ezt alapvetően vékony lányként, aki szintén nem figyel oda az étkezésre, 26 vagyok.
Üdv a klubban, kedves utolsó! :)
Nekem is volt egy osztálytársam, aki egy evésre megevett egy doboz Nutellát, de nem hízott egy dekát se. Sajnos neki a fogamzásgátló tabletta tette tönkre az alakját, bár akkor sem hasra hízott, hanem fenékre. De oda nagyon. A hasa feszes, lapos maradt. Tehát úgy fest, van, aki tényleg nem tud hasra hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!