Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, Nők! Hogy álltok a punci illatához/szagához?
Figyelt kérdés
Nekünk, nőknek szerintem a tisztántartás kicsit nehezebb dolog, mint a férfiaknak..főleg ilyen melegben, amikor leizzadunk, stb.
Fiúk, titeket mennyire zavar, ha lehet érezni azt a tipikus savanykás illatot, amilyen általában a nők hüvelyváladékának az illata?
Lányok, ti nem idegeskedtek azon, hogy vajon érezni lehet-e szex előtt valami kellemetlen szagot, ha éppen nincs lehetőség közvetlen szex előtt lezuhanyozni? Hogy oldjátok meg?
2014. júl. 27. 23:00
1/8 anonim válasza:
Beleszimatolok így is, mint kölyök kutya a macskaszarba.
2/8 anonim válasza:
Nem idegeskedek azon, hogy milyen illatú, ízű a puncim, mert rendszeren tisztálkodom és igyekszem szexi, de kényelmes, könnyen levegőző bugyit hordani, hogy minél kevesebbet izzadjak odalenn :)
Az íze meg finom, mert kóstoltam már :)
4/8 anonim válasza:
A páromnak, ha szagos lenne, akkor is megpuszilgatnám, megnyalogatnám, mert szeretem. Ezzel együtt mindenét olyan amilyen.
6/8 anonim válasza:
az úgy a jó ...ja és te honnan tudod hogy nektek könnyeb tisztán tartani ez baromság
7/8 anonim válasza:
A baratnom puncijanak kifejezetten jo illata van! Az a tipikus punci illat. De ha barmilyen lenne en akkor is szeretnem! Es izgatna
8/8 anonim válasza:
Lehet punci barmilyen illatu akar pisiszagu is kinyalnam imadnam !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!