Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye érthető, hogy meg akarom leckéztetni a nőket?
Gyaláztak, bántottak, hazudtak, elutasítottak. Nem hiszem el, hogy van normális, bosszút akarok állni nagyon durván.
Ugye van, aki megért?
Mert te találkoztál a világ összes nőjével, hogy ezt tudod , hogy nem létezik normális nő.
-.-"
Arról miért tenne egy ártatlan nő, hogy téged páran megaláztak? Ne rajtuk éld ki a szánalmas bosszúdat, amu gyerekes. Tedd túl magad a dolgon, és gondolkodj el azon; hogy tényleg megéri-e neked ilyen jellegű lánnyal foglalkozni. Azzal, hogy te bosszút esküszöl mindenki ellen, azzal neked sem lesz jó. Szánalmat keltesz, és rossz hírnevet hagysz magad mögött. Megéri? Nem hiszem. a
Kérdező, nekem nő létemre volt bőven rossz tapasztalatom (is) férfiakkal, volt, aki valószínűleg annál komolyabb fájdalmat és nagyobb traumát okozott, mint ami a kérdésed alatti első sorban szerepel, mégsem gondolkoztam soha egy percig sem úgy, hogy ezt más férfiakon kéne "megtorolnom", akiknek semmi köze mindehhez.
Akkor is, azóta is úgy gondolom, hogy a férfiak többsége normális, jó fej emberke, nekem meg volt valami tanulnivalóm azokból a rossz tapasztalatokból.
Igyekeztem nem a saját sérelmeimen rágódni, és elmerülni az önsajnálat mocsarában, és ahelyett, hogy máson akartam volna elverni a port, (amit nem csak roppant igazságtalan, hanem teljesen értelmetlen viselkedésnek is éreztem volna a magam részéről), inkább igyekeztem arra fókuszálni, hogy milyen férfira, és milyen kapcsolatra vágyom.
Ha a saját gondolatmenetedből indulsz ki, és jogosnak éreznéd, hogy más nőket leckéztess meg a nőktől megélt sérelmekért, akkor a logikádból az is következik törvényszerűen, hogy azok a nők, akik mindezt veled tették, talán "jogosan" tették, érthető volt részükről, mert őket is érte valami komoly bántás korábban az erősebbik nem részéről, és most rajtad "torolták meg" ezeket.
na, akkor most vezessük vissza...
lehet hogy egy gyökér pontosan úgy gondolkodott annak idején mint te, hogy fúúúúde megdugom az összes nőt és megalázom őket.. aztán ezen nők egyikével te találkoztál, ő ugyanezt tette veled és ha te egy hasonlóan idióta nőt fogsz ki, akkor lesz 2 év mulva gyakorin egy ekkora idióta, mint te, aki sír és keresi a maga igazát..
azzal mutatod meg igazán, hogy mennyire semmit sem jelentettek neked azok a nők, akik így béntak veled, hogy keresel egy jóravaló leányzót és boldog életet élsz vele, nem úgy, hogy folyton csak megdugni és alázni akarod őket. ellenkező esetben ugye neked sem esett jól... mitől lennél te különb akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!