Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha láttam a mostoha anyámat (32 éves) melltartó nélkül és azóta mindig feláll rá?
Szerintem meg dicsérd meg, hogy milyen jó melle van: valószínű hogy ez tetszeni fog neki (ilyennek minden nő örül!): ha elmondja apádnak, akkor az büszke lesz rád, ha nem mondja el, akkor is jól jártál, mert láttál egy jó nőt, és jól működik a "férfiasságod"!
Azt azért mond el neki, amikor megdicséred, hogy véletlenül, a tükörből láttad - mert a kukkolókat nem szívlelik...
Azóta a kérdező mostoha anyját letartoztatták kiskorúval való fajtalankodásért.
A kérdező apját alkalmatlannak nyilvánították a gyerek nevelésre. És a kérdezőt pedig nevelőintézetbe helyeztük.
Tudom, mert én folytattam le az eljárást.
14/18 a 14.életévet betöltött személy mióta kiskorú ?
Illetve , milyen bizonyítási eljárás volt ? Ha már ennyire lefolytattál egy GyV eljárást xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!