Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjak neki egy ekkora titkot? Fiúk? L
Szerintem is mondd el, egy mélyebn, bizalmasabb beszélgetés során. Akármennyire fáj is visszagondolni rá, neked is jobb lesz ha kicsit kibeszéled, meg neki is, hogy tudja, miért félsz a szextől, és tudni fogja h nem vele van bajod. Jó esetben ezek után csak nagyon óvatosan fog úgy közeledni hozzád.
Egyébként meg miből gondolod hogy emiatt elveszítenéd? Ez egy tragédia, egy bűncselekmény, ahol te áldozat voltäl, nem tehetsz semmiről. Ha valaki emiatt elfordul tőled , azt inkább nem is minősítem...
Elöször is, sajnálom, hogy ilyen emberek vannak szabadon.
Másodszor, neked nem kellene, hogy büntudatod legyen, mert nem a te hibád.Ha esetleg megint rákérdez a sebeidre, akkor mond meg neki nyíltan, hogy mi történt.Viszont ha komoly kapcsolatot szeretnél mindenképpen el kell mondanod neki.Persze, ha nem akarod nem kötelezõ rögtön, de mielõtt tényleg komolyra fordul azért illene tudnia, már csak azért is, hogy tényleg óvatos legyen, ugyanis sokszor problémát jelenthet amikor oda értek, hogy petting/szex a rossz emlékek miatt.Nyugi, valószínüleg meg fogja érteni, nem fog elhagyni, viszont (bocs hogy ezt mondom, de) ha elhagy akkor nem szeretett eléggé és csak még jobban sérülnél, ha mondjuk késõbb derül ki és akkor elhagy, mert eltitkoltad.
Ja de csak akkor beszélj erről, ha biztosan tudod h szeret, ha már együtt vagytok
Ha eddig kedves volt, biztosan megértő lesz! Ez egy borzasztó dolog volt az életedben, de sok-sok szeretettel begyógyíthatóak a sebek. A fiú ebben sokat segíthet. Ez nem könnyű helyzet neki, de ha szeret, nem riad vissza!
Nagyon sok sikert és boldogságot kívánok nektek! Nem tudom mikor drukkoltam ennyire valakinek, akit nem is ismerek, de nektek nagyonnagyonnagyon drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!