Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjak apukámnak vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjak apukámnak vagy mit tegyek? Hogyan védjem meg magam?

Figyelt kérdés
Felnőtt nő vagyok. Együtt voltam egy jóval idősebb férfival aki szinte apám lehetne.A szüleim közül csak anyukám tudja hogy ismerem azt a férfit Apukám nem tudja mivel hogy külön élnek a szüleim .De félek hogy apukám fülébe jut mivel az e,berek elkezdtek pletykálni rólam a városba.. és össze kötöttek azzal a férfival. És félek hogy apukám fülébe jut.
2014. júl. 17. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Felnőtt nő vagy, akkor miért lenne ebből baj? Szerintem nyugodtan mond el neki.
2014. júl. 17. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Sima apakomplexus, tudja csak meg a kedves papa, hogy keveset törődik a lányával, hátha észhez tér, és többet lesz veled, neked semmiért nem kell szégyenkezned, mikor 18 voltam egy 36-éves férfival kezdtem, hasonló okokból...

Ha az apukád rád szánja az időt kikeveredhetsz belőle...

2014. júl. 17. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elmondani neki, nincsen elszámolási kötelezettséged!

Ha a fülébe jut és rákérdez majd válaszolsz neki, hogy igen (ne hazudj apádnak :) ) és kész. Ha pedig elkezd érte oltani lehet mondani, hogy a te dolgod nem? De.

A véleményét hallgasd meg, az sosem baj, de beszámolóval és pláne bűntudattal nem tartozol senkinek.

2014. júl. 17. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Felnőtt nő vagy, akkor mi a gond?

Elmondod neki, hogy apa, nem tartozik rád különösebben, nem az engedélyed kérem, csak azért szólok, hogy ne mástól tudd meg, hanem tőlem, együtt vagyok xy-nal.

2014. júl. 17. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy felnőtt nő, barátaim??

Kérdező: hány éves vagy?

2014. júl. 17. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!