Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csalta már meg valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalta már meg valaki a párját azonos neművel?

Figyelt kérdés
Kiderült? Mit szólt hozzá a párod?

2014. júl. 25. 17:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nálam is úgy volt,ahogy 8# írja... fél évig voltam úgy együtt egy lánnyal,hogy barátja volt. Első szerelem volt,és buta voltam,mint a föld. :D Egyébként nem olyan ritka az ilyen eset,a közvetlen ismerőseim közt is van több olyan,aki kettős életet élt. Kíváncsi voltam,hogy van-e olyan,ahol ki is derült,mert ilyenről viszont már nem hallottam. :) 22/L
2014. júl. 28. 21:35
 12/13 anonim ***** válasza:
#11/11 Volt exem a legjobb barátnőjével. A legnagyobb vicc az egészben, hogy az exem az a bizonyos barátnője meg mikor kiderült utána, pár hónapra rá velem akart összejönni. - amúgy ezt nézve jó kis trió voltunk. ;)
2014. júl. 28. 21:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Kiegészítés, mind a két lányról tudtam biszex, egy hónapon belül tudtam mi az ábra, így nem zavart, hogy bő három hónap után szóltak. Ha az egyikük leszbikus lett volna már zavart volna, mert akkor alaki vagy valakik nagyon mást akar, akarnak mint ami van.
2014. júl. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!