Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 14 évesen még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Pedig szeretnék is.. csak hát nem jön össze :S és körülöttem már nagyon sokan túl vannak az első csókon..:/2010. jan. 10. 12:20
11/33 anonim válasza:
Nem ciki, én majdnem 16 voltam az első csóknál. Az elsőt meg hagyjátok, ha neki jó, csinálja. Én se vagyok híve az ilyesminek, de az ő dolga.
13/33 anonim válasza:
Én ismerek fiút aki már 5 lánnyal lefeküdt de még nem csókolózott...ez talán kicsit ciki, mármint a lefekvős rész, szerintem a csók része nem...16 éves, ráér még...
14/33 anonim válasza:
:)):))....jo vagy harmadik valaszolo...:))...am en is lany vagyok;)...tenyleg lenyeges h jol erezzuk magunkat egy bulin ...:))...s ez meg ck a smarolas...:))...mi lesz a szexel???:))=))..huh
15/33 anonim válasza:
Megértelek.Nemsokára 15 leszek és még nem csókolóztam.Jajj én is annyira szeretnék már csókolózni,de hát azért nem akárkivel.
Egyébként engem az a gondolat nyugtat,hogy én legalább nem leszek "elhasznált rongy" 20éves koromra.Nemúgy,mint azok az osztálytársaim akik már rendszeresen (hetente min. 1-szer) élnek nemi életet a barátjukkal.
Ne aggódj,majd eljön az az idő,amikor jobbnál jobb csókokban lesz részed;)
14/L
16/33 anonim válasza:
nem csókolóztál?....az nem ciki ....de remélem már " lecumiztál" valakit, mert ha nem akkor ,az tényleg ciki:)
17/33 anonim válasza:
előző: ne kábítsd már szegényt
én amúgy 16 vagyok én se smaciztam még és nem gáz nyugi :P
de ha lány vagy akkor próbálgathatnánk ;D
18/33 anonim válasza:
ne foglalkozz a többiekkel majd neked is eljön az idő.
én 16 voltam.
19/33 anonim válasza:
12:23-as!! Te egy b.szott nagy krva vagy:D:D:D:D:D
20/33 anonim válasza:
nem gáz,én is 14 évesen csókolóztam, a jelenlegi barátommal
igaz h tnap voltunk együtt 2 hónapja,de valahol el kell kezdeni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!