Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi bajom van? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom van? Miért nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

van 1csomó helyes kedves srác és 1szerűen nemtudok 1be se beleszeretni,eddig 1szer voltam szerelmes egész életemben de akkor nagyon de a srác nagyon össztörte a szivem azóta énis mindenkijét összetöröm:(

úgyérzem h teljesen tönkretett mert nembízok meg még abba se akiről tudom h megérdemelné:(

ezzle lehet vmit csinálni?:(

2010. jan. 10. 12:18
 1/7 A kérdező kommentje:
16/L am..
2010. jan. 10. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:

szia!ugyan ez vagyok én is csak én fiú vagyok!

nekem se jön össze soha semmi!

sokszor olyan rossz látni,hogy nálam fiatalabbaknak milyen jó!:S

2010. jan. 10. 12:25
 3/7 A kérdező kommentje:

na igen amikor szerelmeseket látok akkor a falra tudnék mászni nem értem nekem miért nem jön össze:S

pedig nem másban van a hiba hanem bennem:(

mert más próbálkozik nálam de sose érzek semmi kis fellánglást meg semmit és lekoptatom őket:(

2010. jan. 10. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

1 vagyok! tudom milyen!de szerintem ne okold magad a hibákért!biztos szép vagy,aranyos és kedves!

legyen önbizalmad!:)

sok szerencsét!

2010. jan. 10. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
13 éves koromba volt az elso pasim, 2hetes "irtohosszú kapcsolat" stb, mondthatni nem tudtam mit kezdjek XD. Namostmár 15 évesen volt egy másfel evig tarto kapcsolat, az tényleg jo volt de örülök hog vége, szerettem de nem voltam szerelmes ha ennek van értelme igy. ugyanolyan helyzetbe voltam utanna mind te, ponosabban az a része hogy nem tudtam beleszeretni senkibe sem(lényegtelen hogy nem voltam azelott szerelmes).18évesen volt egy masik hosszú, akkor viszont fülig szerelmes voltam, persze annak is vége már. Szoval az én véleményem az az, hogy kell találj egy olyan srácot aki elsö pillanattól "levejen" a lábadról. és utánna el fogo felejteni hogy tönkre kell tegyél másokat. 20/L
2010. jan. 10. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:

hát remélem:)

csak jönne már az a srác mert már nembirom:(

köszönöm a válaszokat:)

2010. jan. 10. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
a csaok " szerelmesnek" mondják magukat, amikor beindul az alsó nyálelválasztásuk, akkor szerelmesek magukba is..(ujjazzák magukat), de már a szerelembe is szerelmesek...holott csak majd szét feszülnek az új érzéstől nemi vágytól:)...
2010. jan. 11. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!