Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és borzasztoan gyűlölöm magam. Valamit lehet tenni vagy még van remény?
hát, ha ma szembejössz velem az utcán, meghívnálak valamire!
23F
nekem nem a mell méret számít
sokkal inkább h jó alakja legyen az össz képet nézem mindig.
A túl nagy mellek meg nem is nagyon érdekelnek.
ja és h fejben mi van mert hiába van jó alakja, volt olyan h megszólalt és elment tőle a kedvem...
szívesen beszélgetnék veled :)
Szia! En hasonlo parameterekkel rendelkezem, mint Te. 14-18 evesen en is lelkibeteg voltam, h nincsenek/kicsik a melleim, vekony vagyok es a sportolas miatti rovid hajam miatt meg sokszor fiunak is neztek. Anyukamnak sokszor sirtam otthon, h nekem sosem lesz baratom es sosem leszek szep.
Most 31 eves vagyok, de meg mindig 22-nek neznek sokszor, m a kesonero tipusba tartozom. Nyilvan tinikorban pokolla tette ez az eletem, de kesobb pedig sokkal jobban ereztem magam. 20 evesen az egyetem legjobb pasijaval jartam, masfel eves nagy szerelem volt, es amikor neki panaszkodtam a melleim miatt, akkor o ennyit mondott: "a jobol nem adnak sokat" :)
Aztan huszonevesen par reklamfilmben is szerepeltem es felkertek fotozasokra is. Sosem akartam modellkedni, de az egyetem mellett jo penzkeresesi forras volt. A melleim azota sem nagyobbak, de kicsit maskepp latom a vilagot, tobb onbizalommal :)
Mar tulvagyok a 3. X-en es bar a melleim kicsik, de feszesek, nem vagyok elhizva, a borom is feszes, semmi narancsbor nincs rajtam. Persze, ezert teszek is nyilvan; sokat sportolok es nem zabalok mertektelenul. Emellett pedig boldog parkapcsolatban elek es a paromnak igy vagyok tokeltes, ahogy vagyok!
Szoval fel a fejjel, semmi gond nincs veled!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!