Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem táncolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem táncolni?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, nagyon jó "barátom" és. Nagyban befolyásolta a személyiségfejlődésemet, szerintem ez kölcsönös. A lényeg az, hogy szalagavatón úgy gondoltam felkérem táncolni, nem tudom miért, bírom ezt a lányt, de nem akarok tőle komolyabban semmit. Bírjuk egymást. Mindegy. A lényeg, hogy előtte pár órával összevesztünk valami hülyeségen. Akart valamit a telefonommal én meg nem adtam neki oda, én sem értettem miért, általában odaadom. Tehát teljesen megsértődött. Később (körülbelül 2-3 órával utána) igen ez sulis. Felkértem szalagavatón táncolni. Igen jó tálalás, fasza bevezetéssel. Ne oltsatok :D... szóval egyértelműen nemet mondott, hogy mert összevesztünk, illetve már úgyis megvan a párja. Na mindegy, tehát később "kibékültünk" és már normális hangnemben kérte. Mondta, hogy jaa, nincs gáz, de már van párja szóval nem. Még akkor ott megkértem egy haverom, hogy kérje fel, a haver felkérte, és a csaj táncolt volna vele. Biztos forrás. Mindegy... Később kb 3-6 héttel később, amikor már tényleg felhőtlenül jól ment minden a lánnyal barátilag, kiderült, hogy a párja nem ér rá. Helyette a hátam mögött megkérte egy másik haveromat, hogy legyen szíves táncoljon vele, mert szeretne táncolni, és nincs párja, holott tudta, hogy én anno felkértem. Ráadásul már jóban voltunk. Az egész eseményt úgy adja elő, mintha mélységesen szégyellné, szval ha pl próba előtt kérdezem hova megy, csak nagynehezen árulja el. Közben tudom, hova megy. Mindegy.

A lényeg ugye az, hogy most. Ha tényleg bír, szeret, haverok vagyunk, felvállal meg minden, akkor elvből nem kéri fel a haveromat. Illetve, még mindig nem értem mi az oka annak, hogy nem táncol velem. Attól a csajtól nem akarok semmit, viszont. Nagyon jóban vagyok vele, és... hogymondjam az ember önbizalmát pumpálja az ilyen dolgokkal, szóval a felkérése egy teszt volt, mert tudtam, hogy mindenkivel táncolna.. mindenkivel. Gondoltam akkor velem is. Most az, hogy velem nem, azt jelenti konkrétan, hogy szar vagyok, ássam el magam, és csak sajnálatból van velem jóban????? Mert látszólag ezt.

2010. jan. 10. 09:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
a lanynak nincs baratja? mert ha van akkor eleg furan viselkedik ! ha meg nincs szerintem kulonosebben semmi nagy dolog nincs benne , hogy nem tancolt veled!
2010. jan. 10. 10:39
 12/22 A kérdező kommentje:
volt, nemrég szakítottak. meg sem próbálom letagadni magam, a leírtak után ha valaki emgtalálja, egyértelmű lesz.
2010. jan. 10. 10:50
 13/22 A kérdező kommentje:
akkor még volt,... most szakítottak egy hete...
2010. jan. 10. 10:50
 14/22 A kérdező kommentje:
de a srác nem akart táncolni
2010. jan. 10. 10:51
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt már túlkomplikáltad...

Le sem tagadhatod, hogy beleszerettél a lányba, ezért tartod fontosnak, hogy nem táncolt veled...

Szerintem miután nem nagyon tudsz táncolni, nem akarta, hogy mások előtt beégjél a bénázásoddal...Vagy kellemetlenül érezd magad miatta.

Ne törődj vele...

Kérd meg, hogy járjatok el közösen táncórákat venni egy tánciskolába, mert nem akarsz más partnerrel táncolni, hiszen Ő erre a legalkalmasabb partner, a bensőségesebb viszonyotok miatt.

Azért keresett magának "barátot", mert félsz a pasija lenni!!!

2010. jan. 10. 11:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem vagy alacsonyabb?

Vagy pedig, lehet, h azt hiszi, valami mást is akarsz tőle, de neki te csak barát vagy.

2010. jan. 10. 11:32
 17/22 A kérdező kommentje:
nem, nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Úgy viselkedik, mintha az lenne a baj, hogy nem fogom fel, hogy egyszerűen nem akar velem táncolni. Talán cikinek tart? Az tény, hogy fura a mozgásom meg ilyenek, de a hátam mögött hallottam már olyat, hogy bejövök neki. Fura.
2010. jan. 10. 12:08
 18/22 A kérdező kommentje:
az tuti, hogy ha ezt olvasná kiakadna, pedig mindenről tud szóról szóra
2010. jan. 10. 12:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, ezek az utolsók talán segítettek valamit, de elméletben azért írtam ide ki, hogy minél több ember véleményét lássam. Tehát még várok :)
2010. jan. 10. 13:48
 20/22 anonim ***** válasza:
ne haragudj, nem ismerlek. csak egy kósza tipp: nem lehet hogy a családja elött nem akar veled táncolni?
2010. jan. 23. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!