Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem táncolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem táncolni?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, nagyon jó "barátom" és. Nagyban befolyásolta a személyiségfejlődésemet, szerintem ez kölcsönös. A lényeg az, hogy szalagavatón úgy gondoltam felkérem táncolni, nem tudom miért, bírom ezt a lányt, de nem akarok tőle komolyabban semmit. Bírjuk egymást. Mindegy. A lényeg, hogy előtte pár órával összevesztünk valami hülyeségen. Akart valamit a telefonommal én meg nem adtam neki oda, én sem értettem miért, általában odaadom. Tehát teljesen megsértődött. Később (körülbelül 2-3 órával utána) igen ez sulis. Felkértem szalagavatón táncolni. Igen jó tálalás, fasza bevezetéssel. Ne oltsatok :D... szóval egyértelműen nemet mondott, hogy mert összevesztünk, illetve már úgyis megvan a párja. Na mindegy, tehát később "kibékültünk" és már normális hangnemben kérte. Mondta, hogy jaa, nincs gáz, de már van párja szóval nem. Még akkor ott megkértem egy haverom, hogy kérje fel, a haver felkérte, és a csaj táncolt volna vele. Biztos forrás. Mindegy... Később kb 3-6 héttel később, amikor már tényleg felhőtlenül jól ment minden a lánnyal barátilag, kiderült, hogy a párja nem ér rá. Helyette a hátam mögött megkérte egy másik haveromat, hogy legyen szíves táncoljon vele, mert szeretne táncolni, és nincs párja, holott tudta, hogy én anno felkértem. Ráadásul már jóban voltunk. Az egész eseményt úgy adja elő, mintha mélységesen szégyellné, szval ha pl próba előtt kérdezem hova megy, csak nagynehezen árulja el. Közben tudom, hova megy. Mindegy.

A lényeg ugye az, hogy most. Ha tényleg bír, szeret, haverok vagyunk, felvállal meg minden, akkor elvből nem kéri fel a haveromat. Illetve, még mindig nem értem mi az oka annak, hogy nem táncol velem. Attól a csajtól nem akarok semmit, viszont. Nagyon jóban vagyok vele, és... hogymondjam az ember önbizalmát pumpálja az ilyen dolgokkal, szóval a felkérése egy teszt volt, mert tudtam, hogy mindenkivel táncolna.. mindenkivel. Gondoltam akkor velem is. Most az, hogy velem nem, azt jelenti konkrétan, hogy szar vagyok, ássam el magam, és csak sajnálatból van velem jóban????? Mert látszólag ezt.

2010. jan. 10. 09:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
10%
Biztos büdös a szád.
2010. jan. 10. 09:48
 2/22 A kérdező kommentje:

Az meg csak egy apróság, hogy személyesen úgy gondolom, hogy nagyon bizalmas a kapcsolatunk. Átlagon kívüli, de ezt sokszor, nem tudom, sokszor viszonozza, sokszor ő nyomul, olykor viszont ki van akadva, hogy hogy beszélek vele, meg szálljak már le róla mit képzelek én magamról. De ha esetleg olyan van, hogy... mittudomén az égvilágon mindenki leszarja a problémámat, és még én is, röhögök rajta, odajön és csesztet vele (ezt amúgy imádom, kedves dolog, csak nem értem) hogy mi lesz így velem, ne csináljam ezt, térjek már észhez. Tehát kicsit ilyen pótanya szerep. Téllegnemtommivan. Azt gondoltam, hogy már "társnak" tekint, ugyanúgy mint mindenki mást. Ha így pótanyáskodik, mindenben segít, ott van, szeret, mittudomén... értitek, akkor miért nem volt képes velem táncolni. És amikor a haver próbaképp felkérte miért mondott volna neki igent. Ezek szerint azt a srácot többre értékeli mint engem? (bocs, k.rvára zavaros lett, gyorsan mindent le akartam írni)..

szóval a kérdés még mindig az, hogy miért nem táncolt velem?

2010. jan. 10. 09:50
 3/22 A kérdező kommentje:
nem büdös a szám :D menj már konkrétan a pics@ba,
2010. jan. 10. 09:51
 4/22 anonim ***** válasza:

Mert félt, hogy a lábadra lép?!

Miért nem tőle kérdezed?!!!

Amit itt előadtál, add elő neki is, állítsd kész tények elé és ne engedd, hogy elterelje a szót...

Egyébként a kérdésedre a legegyszerűbb válasz az az, hogy NEM AKART VELED TÁNCOLNI...A miért valójában nem is lényeges, csak Te kerítesz túlságosan nagy feneket az ügynek...

2010. jan. 10. 10:07
 5/22 A kérdező kommentje:
figyu.. ez bonyolultabb, nem csak odamentem egy osztálytárshoz, és akkor táncoljjá má velem. Hanem... biztos voltam benne, hogy ez a lány táncolni fog velem, nagyon bírjuk egymást, stb.
2010. jan. 10. 10:12
 6/22 anonim ***** válasza:

Hali!

Olvastam a kérdésed, és én azt mondom rá, szerintem kicsit túl komplikálod...

Szal, ha valóban barátként tekintetek egymásra, meg minden akkor feleslegese ezen "kiakadni". Meg szóba hoztad a bizalom kölcsönösségét, ha jól olvastam itt korán reggel kómás fejjel, attól hogy még elutasított, hogy nem szeretne veled táncolni, ebben a helyzetben, az még nem azt jelenti, hogy nem vagy fontos a számára, csak egyszerűen, te lettél azaz a személy az életében akire, elméletileg úgy néz, mint egy "testvérere" vagy valami hasonló...

Elvégre, elméletben elég érett vagy, ahhoz, hogy tudjad körülbelül mit csinálj..

személyem szerinti vélemény, hagyd rá a dolgokat, ha valami baja van,úgyis elmondja, ha meg nem így járt, viszont hanyagold, utána meg ha kérdőre von miatta, akkor gondolkoztasd el, hogy mit művel(t) veled...

hidd el szerintem haszna lesz, de hülyeséget nem akarok mondani

sok szerencsét

Unex

2010. jan. 10. 10:13
 7/22 A kérdező kommentje:
amúgy táncolásban alapból szar vagyok, de bulikon mindig odajön hozzám és szenvedélyesen "tanít", látszólag nagyon élvezi, múltkor perceken át szorítottuk egymást lassúzás közben... rajtam nem volt póló, szóval ilyenek :D... eszméletlen.... hülyét kapok a lányoktól
2010. jan. 10. 10:18
 8/22 anonim ***** válasza:

Szóval kedveled, már csak az a kérdés, hogy mit érzel iránta.. és ő irántad... aztán már meg is van oldva

előző...

2010. jan. 10. 10:21
 9/22 A kérdező kommentje:
ezt bővebben?... én pontosan tudom mit érzek iránta, de ez jelen helyzetben lehetetlen, szóval. semmit.. és mindent... de, hogy ő mit érezhet, .... azt nem tudom, ez a tánc dolog azért volt szar, mert... ha nem is akarok tőle semmit, akkor is nyílt kudarc, a srácok szeretik úgy tudni, hogy minden lánynál nyerők :)
2010. jan. 10. 10:29
 10/22 A kérdező kommentje:
lassan ez már nem is kérdés, ez interaktív workshop :D
2010. jan. 10. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!