Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb nők miért hanyagolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nők miért hanyagolják el a külsejüket?

Figyelt kérdés
Bár, van egy korombeli lány, 20 éves. Még tavasszal mutatta a tetkóját a bokájánál és mondta, hogy nem kell még szőrtelenítenie, nincs még jó idő. 5 éves kapcsolata van, akkor a barátja előtt is szőrös lábbal mutatkozik?
2014. júl. 24. 13:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-es ahogy érzed, annyi vagy. :D Nem is írtam kort ahhoz, hogy mennyit értek az idős nő alatt.
2014. júl. 24. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:
5 éves kapcsolata van, lehet, hogy neki simán belefér, hogy a barátja előtt is szőrös a lába. Én speciel szeretem ha mindig szőrtelen a lábam, ezért minden második nap átmegyek rajta epilátorral, de tudom jól, hogy a barátomat egyáltalán nem zavarná, ha kicsit szőrös lenne. Persze, nem hosszú távon meg rövid ruhákban, de ő sem mindig tip-top. Mondom ezt a kemény 22 évemmel.
2014. júl. 24. 13:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Félretéve a kort, nem értem, miért ápolatlan az, akinek szőr van a lábán. Direkt növesztem jelenleg, mert utálom borotválni, hétvégén megyek gyantáztatni, minél több szőr kibújik most, a strandon annál simább lábbal tudok majd napozni, logikusan, ha pici, nem lehet szépen kiszedni. Pont egy 5 éves kapcsiba férjen már bele, hogy meglát a párom 1-2 alkalommal némi szőrrel.

Sajnos az én szőröm gyorsan nő, gyanta mellett is maximum egy hét, és mehetek megint (plusz várni, amíg elég hosszúra nő a tépkedéshez).

2014. júl. 24. 13:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem korfüggő, hogy ki hanyagolja el magát és ki nem ... :-P
2014. júl. 24. 13:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak par honapos a kapcsolatom, sosem vagyok szoros labbal, de ha volnek is, nem hiszem, hogy a pasimat zavarna. Par kicsi szorszal legalabbis, szerintem eszre sem venne !
2014. júl. 24. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért mert az idősebb nők már nem annyira ostobák, hogy olyan pasival éljenek aki elhagyja őket ha nem mindig szőrtelen a lábuk.

Azon kívül képzeld el azt a negyvenes nőt aki már több, mint 20 éve gyantáztatja lábait, hónalját, borotválja a nemi szervét. A szőre megerősödött, egyre gyorsabban nő, a bőre tele begyulladt szőrtüszővel. Persze hogy néha tele van a kistöke az egésszel, és ha még a házassága is ellaposodott, mondjuk heti-kétheti egy szex van, akkor elég arra a néhány alkalomra szőrteleníteni, hadd regenerálódjon a bőr. Az idősebb pasik bezzeg nem szőrtelenítenek, elvárás meg van.....

2014. júl. 24. 17:03
 17/17 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Ha egy kicsit le tudunk pattanni az életkor dologról :), a külső elhanyagolása is igényel némi pontosítást. Szerintem a személyi testi higénia és ápoltság a rendszeres tisztálkodást (haj, fogak, körmök, stb.) és a ruházat tisztántartását jelenti. A többi inkább személyes igény és felesleges társadalmi konvenciók kérdése. Miért volna egy nő kevesebb azáltal, hogy nem szőrteleníti a lábát? Nem is olyan rég, amikor még a fogyasztói érdekek nem rángatták bábukként az embereket, a nők nem szőrtelenítették a lábukat. És mi van, ha a barátjának éppen az jön be, ha a lánynak szőrös a lába? Erre nem gondoltál? :) Ha Neked van egy ilyen kényszered, hogy szőrteleníted a lábad, tedd azt. A Te dolgod. Ha pedig az a másik lány nem szőrteleníti, az az ő dolga.
2014. júl. 25. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!