Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők miért hanyagolják el a külsejüket?
Félretéve a kort, nem értem, miért ápolatlan az, akinek szőr van a lábán. Direkt növesztem jelenleg, mert utálom borotválni, hétvégén megyek gyantáztatni, minél több szőr kibújik most, a strandon annál simább lábbal tudok majd napozni, logikusan, ha pici, nem lehet szépen kiszedni. Pont egy 5 éves kapcsiba férjen már bele, hogy meglát a párom 1-2 alkalommal némi szőrrel.
Sajnos az én szőröm gyorsan nő, gyanta mellett is maximum egy hét, és mehetek megint (plusz várni, amíg elég hosszúra nő a tépkedéshez).
Azért mert az idősebb nők már nem annyira ostobák, hogy olyan pasival éljenek aki elhagyja őket ha nem mindig szőrtelen a lábuk.
Azon kívül képzeld el azt a negyvenes nőt aki már több, mint 20 éve gyantáztatja lábait, hónalját, borotválja a nemi szervét. A szőre megerősödött, egyre gyorsabban nő, a bőre tele begyulladt szőrtüszővel. Persze hogy néha tele van a kistöke az egésszel, és ha még a házassága is ellaposodott, mondjuk heti-kétheti egy szex van, akkor elég arra a néhány alkalomra szőrteleníteni, hadd regenerálódjon a bőr. Az idősebb pasik bezzeg nem szőrtelenítenek, elvárás meg van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!