Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem, hogy a tinédzse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem, hogy a tinédzser fiúk semmilyen mértékben nem tisztelik a lányokat?

Figyelt kérdés

Ma a buszon jöttem hazafelé, és eléggé elkeserítő párbeszédnek voltam tanúja.

3 16-17 éves srác hordott el lányokat mindennek, aztán tárgyalták ki, hogy egy bizonyos lány mennyire "jó nő", mert hogy kinn volt ma is a feneke a shortjából. És nem "telepi trógerekről" van szó, jól szitulált családban élő, velem többnyire kedves fiúk.

Más is tapasztalja ezt? Nagyon elszomorít.

16L

2014. júl. 23. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
A lányok sokkal szemtelenebbek, kibeszélnek minket, és még jönnek ide panaszkodni, hogy a fiúk milyen bunkók!
2014. júl. 24. 07:02
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Pontosan, utolsó, egyetértek veled! Sokszor panaszkodnak, de nem tudják: amilyen a mosdó, olyan a törülköző.
2014. júl. 24. 08:55
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Egyrészt, elnézve a mai tizenéves kislányokat, nem csodálom, hogy nem tisztelik őket. Kivételek persze vannak. Az én korosztályomban is vannak ilyenek. Miért? Mert sok huszonéves nő is úgy viselkedik, hogy én szégyellem magam helyette.... Én inkább azt mondanám, hogy azt a nőt tisztelik, aki megérdemli... Velem sose beszéltek pl lekezelően. 22/N
2014. júl. 24. 11:25
 14/16 DreamWeaver ***** válasza:
53%

Tegyük helyére a dolgokat. :) Én végtelenül tisztelem azokat, akik annyira ismerik a "legtöbb" nőt, hogy ki merik állítani, hogy belsőleg nullák. De szerintem ezt át kellene gondolni még egyszer. Nem véletlenül írtam előzőleg, hogy nem szükséges messzemenő következtetéseket levonni. Ennek ellenére akik utánam kommenteltek pontosan ugyanúgy előítélkeznek, mint a kérdező lány. De mit is írt Ő?!

"3 16-17 éves srác hordott el lányokat mindennek..." - ebből nem sok minden derül ki. Ráadásul lelki beállítottság és személyiség függvénye, hogy kinek hol helyezkedik el az ingerküszöbe.

"...aztán tárgyalták ki, hogy egy bizonyos lány mennyire "jó nő", mert hogy kinn volt ma is a feneke a shortjából." - ezzel az ég világon semmi gond nincsen. Erre írtam, hogy ugyanezt a lányok is kitárgyalják ellenkező nemi előjellel.

Látatlanban, ismeretlenben ítélkezni marha könnyű, de mindenki előbb önmagán végezzen felülvizsgálatot és ha mindent rendben talál, akkor finomabban alkosson véleményt.

2014. júl. 24. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, pontosan, ez tény és való, sajnos naponta rettentő szemtelen lányokkal találkozok, sajnos megutáltam őket, ebből kifolyólag majdnem minden lányra igy tudok gondolni (tisztelet a kivételnek, mert vannak kivételek!!)
2014. júl. 24. 16:59
 16/16 anonim válasza:
A válaszolók egy részével egyet értek. Ti ugyanúgy kibeszéltek minket, nagyon sok nőnek nem a legalja bunkó de a csípkelődők bejönnek, ezt több lány isnerősöm, pl az ikertesóm is beismerte. A csapatban s veled különbséggel is egyet értek. A fiúk olyanok mint a farkasok, és sok esetben sajnos a legnyomorékabb dominál. Az az igaz, hogy sok a netribi, de ugyanígy netes swag csávók is vannak. Én például nem beszélek így lányokról, csapatba se. Viszont aki lelkileg rendbe az meg általánosítva nyomoréknak. Hát nem mondom hogy én a világ szépe, de sportos alkatom van, nem kigyurt, inkább csak vékony. Bőröm töbnyire rendben. Az arcom az meg hát mélyzöld szem megy át sárgába, viszont a szemem alja gyakran karikàsak picit. Lehelletnyit magasabb homlokom van és ha valaki az utcán rámnéz simán olyan mélyen nézek bele, hogy ijesztő lehet vagy mérgesnek nézek ki. Barátnőm nincs, dehát ha olyanoknak van akikről panaszkodsz, mit tegyek? Megtartom ezt azt majd egyetemnél talán észreveszik ezt is. Na szval azért nehéz a kedvetekre tenni. 16/F
2014. júl. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!