Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mely helyszínek a legideálisabbak, ahhoz, h vki szerelmet valljon?
Nem kell tovább mennie, TESCO.
Kika, hova máshova?
Praktiker, mindenre van kész ötlete.
Coop, a jó szomszéd.
A mindennapok megoldása, CBA.
Remélem bejön valamelyik;) Sok sikert:D
Hú, de egy cipőben járunk. Annyi különbséggel, hogy nem feküdtem le senkivel. Mi csak elkezdtünk egy érzelmi játékot, de ő feladta.
Én is ezt akarom, találkozni és beszélni.
Nálam egy erdei séta lesz, úgy terveztem. Ott nincsenek embereke, senki nem zavar, és ha kifakad, beégni sem fogok. :(
21/L
14.34. - köszi a tippeket, nagyon jók, bár nem úgy terveztem, h egy áruházban fogok térdre ereszkedni :)
utolsó: sajnálom, h így kell történnie, de drukkolok :)
nézd a jó oldalát, a te "pasid" legalább hajlik a találkára és vannak érzelmei, míg az "enyémnek" azért is könyörögni kell, ha vmit meg akarok beszélni :S
Magyarul csak a sex-re kellesz neki...!?
Szórakozz vele egy kicsit...
esetleg hagyd hogy felizguljon, aztán állj le...Érezze, hogy mit tesz veled.Egyébként én hagynám.Te a szerelmet keresed,ő csak egy éjszakai partner-t.Nem biztos, hogy jó páros.
tudom, h rossz párosítás, de te tudod kontrolálni, h kibe szeress bele és kibe ne? szerinte nem, és biztos te is tudod, h ez nagyon rossz, főleg, ha viszonzatlan :(
azért köszi a biztatást!
köszönöm, ez jól esik :)
sajnálom, h te is ebben a helyzetben vagy, de te még reménykedhetsz (abból gondolom, h azt írtad "egyelőre").
mindenesetre drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!