Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mely helyszínek a legideálisab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely helyszínek a legideálisabbak, ahhoz, h vki szerelmet valljon?

Figyelt kérdés
Nincsen szó párkapcsolatról, csak használt engem, de én szerelmes lettem belé és el szeretném neki mondani. Tudom, h megalázó (főleg, ha lány vall), és azt is tudom, h nem lesz belőle semmi (bele is nyugodtam), csak a magam megnyugtatása miatt.
2010. jan. 9. 22:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
zuhany alatt
2010. jan. 12. 12:53
 22/29 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet :D
2010. jan. 12. 13:16
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem kell tovább mennie, TESCO.

Kika, hova máshova?

Praktiker, mindenre van kész ötlete.

Coop, a jó szomszéd.

A mindennapok megoldása, CBA.

Remélem bejön valamelyik;) Sok sikert:D

2010. jan. 12. 14:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Hú, de egy cipőben járunk. Annyi különbséggel, hogy nem feküdtem le senkivel. Mi csak elkezdtünk egy érzelmi játékot, de ő feladta.

Én is ezt akarom, találkozni és beszélni.

Nálam egy erdei séta lesz, úgy terveztem. Ott nincsenek embereke, senki nem zavar, és ha kifakad, beégni sem fogok. :(

21/L

2010. jan. 12. 15:00
 25/29 A kérdező kommentje:

14.34. - köszi a tippeket, nagyon jók, bár nem úgy terveztem, h egy áruházban fogok térdre ereszkedni :)

utolsó: sajnálom, h így kell történnie, de drukkolok :)

nézd a jó oldalát, a te "pasid" legalább hajlik a találkára és vannak érzelmei, míg az "enyémnek" azért is könyörögni kell, ha vmit meg akarok beszélni :S

2010. jan. 12. 15:23
 26/29 anonim ***** válasza:

Magyarul csak a sex-re kellesz neki...!?

Szórakozz vele egy kicsit...

esetleg hagyd hogy felizguljon, aztán állj le...Érezze, hogy mit tesz veled.Egyébként én hagynám.Te a szerelmet keresed,ő csak egy éjszakai partner-t.Nem biztos, hogy jó páros.

2010. jan. 12. 15:37
 27/29 A kérdező kommentje:

tudom, h rossz párosítás, de te tudod kontrolálni, h kibe szeress bele és kibe ne? szerinte nem, és biztos te is tudod, h ez nagyon rossz, főleg, ha viszonzatlan :(

azért köszi a biztatást!

2010. jan. 12. 15:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok. Sokkal fiatalabb vagyok mint te, és sajnos az én szerelmem is viszonzatlan (egyenlőre)...,igy tudom, hogy mit érzel.De szerintem akkor is többet érdemelsz :)
2010. jan. 13. 15:06
 29/29 A kérdező kommentje:

köszönöm, ez jól esik :)

sajnálom, h te is ebben a helyzetben vagy, de te még reménykedhetsz (abból gondolom, h azt írtad "egyelőre").

mindenesetre drukkolok neked :)

2010. jan. 13. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!