Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác akivel egyszer taliztam, szimpinek tűnt, de nem érze, 100%kosan azt hogy szeretnék vele kapcsolatot, de jófej és a bnőim is mondták hogy talizzak vele még 1× mert tényleg jófejnek tűnt. Viszont vmi kisebb étterembe visz és nemtudomhogy mondjam meg hogy nem akarom? :/ Mmint alapból kedves gesztus, de ha később nem szeretnék semmit bűntudatom lenne hogy kihasználtam v ilyesmi..vagy kérdezzek rá hogy fizessem én a részem? Mit illik ilyenkor tenni? Meg mindketten 18 évesek vagyunk szerintem 2. talira ez nagyon sok, ilyesmit ott tudok elképzelni ahol már régóta járnak a párok vagy vmi hónapfordulóra, de ő sem ismer annyira.. és nemtudom most legszívesebben így visszamondanám, ert sétálni meg beszélgetni szívesen elmennék vele, de amíg nem vagyok benne biztos nemtudom..mit tegyek?

18L

2014. júl. 23. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen! Én elmondtam neki, hogy nem szeretném, hogy ilyen helyre mennyünk úgy, hogy nem is ismerjük még egymást. Szerencsére megértette és sétáltunk :)
2014. júl. 23. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:

simán mond el neki...meg fogja érteni :)

21F

2014. júl. 23. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!