Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok. Van egy srác akivel egyszer taliztam, szimpinek tűnt, de nem érze, 100%kosan azt hogy szeretnék vele kapcsolatot, de jófej és a bnőim is mondták hogy talizzak vele még 1× mert tényleg jófejnek tűnt. Viszont vmi kisebb étterembe visz és nemtudomhogy mondjam meg hogy nem akarom? :/ Mmint alapból kedves gesztus, de ha később nem szeretnék semmit bűntudatom lenne hogy kihasználtam v ilyesmi..vagy kérdezzek rá hogy fizessem én a részem? Mit illik ilyenkor tenni? Meg mindketten 18 évesek vagyunk szerintem 2. talira ez nagyon sok, ilyesmit ott tudok elképzelni ahol már régóta járnak a párok vagy vmi hónapfordulóra, de ő sem ismer annyira.. és nemtudom most legszívesebben így visszamondanám, ert sétálni meg beszélgetni szívesen elmennék vele, de amíg nem vagyok benne biztos nemtudom..mit tegyek?
18L
simán mond el neki...meg fogja érteni :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!