Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok, az a helyzet hogy van egy srác, még kb 3 hónapja találkoztunk, és aranyos volt tényleg szimpatikus személyiség, meg helyes is de nem váltott ki belőlem egyszerűen semmi szikrát, pláne nem tűnik olyannak hogy olyan hülyeségekben benne lenne, talán nem mernék előtte nyugodtan hülyülni vagy nemtudom, meg pl mondta hogy étterembe , kávézóba vinne, de absz. nem vagyok biztos az érzéseimben, és lehet mondani hogy jaj menj el de ha utána utasítom el, akk meg tul.kép kihasználtam..:/ Még akkor fájt a fejem egy másik srác miatt és mondtam neki hogy még nem felejtettem el vkit, viszont most megint elkezdett írni, és mindig kérdezi hogy mikor találkozunk, rámondtam vmelyik hétre, mert mindig felhozta azt én meg mondtam hogy talán x hét, és most mindig kérdezi hogy mikor van szabadidőm .:( Félek hogy elvesztek egy jó srácot, de ugyanakkor azt is hibának érezném ha elmennék, vagy ha nem..és szerintem ha ennyire nem egyértelmű, akk lehet nem kéne elmennem..:/ meg neki 4 hónapja lett vége egy majdnem 2 éves kapcsolatának ahol szerelmes volt a bnőjébe én nem akarok csalódást okozni neki, meg most vhogy úgy érzem hogy nem szeretnék kapcsolatot.
Olyan bűntudatom van és rosszul érzem magam emiatt.. félek hogy bármilyen döntés rossz lenne.. mit írjak neki?
Kérjek időt? De azt se akarom hogy rám várjon, de azt hiszem hogy nem biztos hogy ő a nekem való srác...:/
18 évesek vagyunk
(meg értékelem hogy ilyen kedves, de nem vált ki belőlem semmi plusz érzést.:/)
(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!