Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a lányok a nőies pasikat?
Én nő vagyok de én hányni tudok az ilyen "pasiktól" . Igazad van,hogy van egy két csitri aki az ilyen nyálgépekre bukik akik még nagyon kisfiúk és a nemükkel sincsenek tisztába de szerintem foglalkozz idősebb csajokka. Mondjuk 17-18akkal :D
2010. jan. 9. 21:04
Én sem szeretem az ilyen pasikat,inkább legyen férfias.Kicsit borostás,az szexi,meg ne legyen csupasz testű és vézna.
2010. jan. 9. 21:15
"Hiába XXI.század nőnek férfi kell..."
Én inkább azt mondanám, hogy a mai világban a nőnek általában nő is kell a férfi mellé vagy csak nő:D sok a leszbi.
2010. jan. 9. 21:25
Nekem NEM tetszenek a fent leírt pasik :). Divatmajnok! Gusztustalnok!
2010. jan. 9. 21:53
14-16 itt a válasz! szerintem majd beérnek ők is,és ők is a férfit fogják kivánni,nem az emos,láyos metroszexuális cicafiukat. Meg persze azt hiszik az a jó ha ők mennek rá a pasira. De ha majd egy igazi férfit szeretnének megszerezni,majd tájékoztatja a játékszabályokról remélhetőleg h hé kislány én vagyok a fiú,nekem kell megszerezni téged,hiszem én akarlak gerincre vágni,szerintem majd később rájönnek a dolgokra ha kialakul a személyiségük.De van kivétel hálistenekk :)
21L
2010. jan. 9. 21:53
Hát ez egy nagyon szomorú dolog...:( Én benne vagyok abban a korosztályban amit írtál, de számomra nagyon visszataszítóak! Szerencsére a mi városunkban nem sok ilyen van..:) Szeretem, ha egy pasinak hosszú a haja (jó ha fekete is), de azért ne legyen b.zi. A hosszú haj igenis nagyon férfias tud lenni, de nem tudnék olyannal még egy kávéra sem elmenni akin nincs egy kis izom vagy felesleg és festi magát meg olyan idétlen cuccokba jár.. Fujj..
2010. jan. 9. 22:09
az én barátom is ezen izél, mert szemébe lóg a haja(bár kócos és sose vasalja)alacsony, és cukorbetegsége miatt vékony is, és tud érzelmes lenni.. mindig fél h olyan kis buz.inak nézik mint a mai "idol"okat :D én régen rajongtam a melegekért (nem lehet megmondani miért, korszak volt és kész) de ma már régen nem, de még mindig mondja "csak azért vagy velem, mert buz.s vagyok" Ami amúgy nem igaz, mert jellemben férfias, kitartó, és elutasítja az összes ilyen metroszekszuális baromságot :D
2010. jan. 10. 13:21
18/19 A kérdező kommentje:
21.04 csaj vagyok szal nem akarok más lányokkal kezdeni :) és mint nő állok értetlenül az előtt hogy más lányok hogy lehetnek ennyire ízlésficamosak:) köszi a véleményeket, írjatok többet:)
19/19 anonim válasza:
Bocs de szerintem ezt hívják EMO-nak!!!
2 megoldás van!
1. Öld meg őket! - Kevesebb emo-s lesz!
2. Ha nem vált be, MENEKÜLJ!!!!
2010. szept. 19. 11:25
Kapcsolódó kérdések: