Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a lányok a nőies pasikat?

Figyelt kérdés
El vagyok borzadva azon amit mostanában a fiatalabb (14-16) éveseknél látok Igaz a 18 évemmel nem vagyok sokkal idősebb, de akkorse értem. Mostanában tényleg az a jó pasi, akinek félhosszú haja a szemébe lóg, sminkeli magát és egy deka izom nincs rajta? akinek festve van a körme és úgy egyáltalán jobban hasonlít lányra mint fiúra? Úgy gondolom ez kissé a nemi identitás zavara, mert ugye egy fiú legyen fiú és egy lány legyen lány de ne fordítva...
2010. jan. 9. 20:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
nem kell általánosítani. én speciel ugyanúgy azt vallom hogy egy férfi legyen férfi.
2010. jan. 9. 20:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
nem minden lány bukik ezekre...nekem kifejezetten a férfias pasik jönnek be:P
2010. jan. 9. 20:41
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
nekem csak a férfias pasik jönnek be !!! nőies el is húzhat !!!fújjj
2010. jan. 9. 20:43
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
Én 14 vagyok,de az osztálytársaim kiakasztóan béna pasikba szerelmesek és a fiúk is egyre lányosabbak! Fújj!
2010. jan. 9. 20:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férfias, mi a nőies? Ez itt a kérdés.

Gyakran az udvarlást a nők nőies tulajdonságnak tartják.

2010. jan. 9. 20:46
 6/19 anonim ***** válasza:

Miért? szeretik?

én nem szeretem és nincs egy olyan barátnőm se, aki szeretné

21

2010. jan. 9. 20:48
 7/19 anonim ***** válasza:
igen, rengetegen szeretik és persze, ne legyen általánosítás, stb, de azért nézzünk már körül kicsit. tele vannak a plázák félrefésült hajú, converse-ben rohangáló, csőgatyát, retro pólót és oldaltáskát hordó fiúkákkal és csomó lány ezekért van oda. alig ismerek olyan lányt, aki a férfias srácokat szeretné. az én barátomat például a "barátnőim" állandóan kicikizik, mert nem felel meg mai "ideálnak", azaz hosszú hajú, borostás, nem ad a divatra, szakadt farmerben jár és sima pólóban, nem jár plázázni és nem hallgat emo zenét vagy éppen discot.
2010. jan. 9. 20:49
 8/19 anonim ***** válasza:
20:49 - Ja igen, ez nálam is mókás, hasonló fazon vagyok, és én vagyok a nőies, mert hosszú a hajam. :D
2010. jan. 9. 20:50
 9/19 anonim ***** válasza:
A nőies pasikat a nők igenis szerethetik.. Mint barát.. De hogy vonzalmat nem éreznek irántuk az tuti. Hiába XXI.század nőnek férfi kell...
2010. jan. 9. 20:53
 10/19 anonim ***** válasza:
Ez a divat, ez van ember.
2010. jan. 9. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!