Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen általános sztereotípiák vannak a leszbikusokról?
Van nőies és fius leszbikusok/biszexek.
Külsőröl nem lehet megtudni hogy egy lány leszbikus-e vagy sem!!!
Hacsak nem fiusan öltözködik....talán akkor már több az esély hogy az, de vannak nőies leszbikusok, olyan nők akikre ha ránézel tuti azt mondanád hogy hetero.
De viszont ha sok ideig nincs pasija akkor az már feltünő.
Bár van egyes egyéniségek akikröl (én speciál), simán megtudom mondani hogy az vagy sem, elég nekem kb2ora beszélgetés anélkül hogy rákérdeznék,vagy felhoznám a leszbi témakört. :)
De szerintem egy hetero nő ezt nem tudja megállapitani!
Én leszbikus vok és a nő nézéséböl, beszéd stilusábol, testtartásábol, simán megmondom. 99%ban eltalálom! :)
"elég nekem kb2ora beszélgetés anélkül hogy rákérdeznék,vagy felhoznám a leszbi témakört. :) "
És hogyan? Ez engem is érdekel.
"a nő nézéséböl, beszéd stilusábol, testtartásábol, simán megmondom."
Ezt pontosan hogy érted? Nézésséből? Abból, ahogy rád néz? És ha nem vagy az esete? Egy pasi sem feltétlenül úgy néz egy nőre, mint nő. Beszéd stílusából? Testtartásából? Hogyan?
Ne érts félre! Nem szivatni akarlak. Tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!