Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a leszbikusokról?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 18:35
1/16 anonim válasza:
én elfogadom de a b×zikat belelőném a Dunába :) 20/f
2/16 anonim válasza:
en meg teged:Dmekkora vicc nem:D 14/l
3/16 kolosszus22 válasza:
Mi lenne? Csiklócsócsálók, ha nekik az kell akkor hajrá. Egyébként a legtöbb leszbi elég ronda, tisztelet a kivételnek.
4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!!
Én egyébként nem vagyok leszbi, csak érdekelt a véleményetek!! :)
2009. okt. 18. 19:32
5/16 anonim válasza:
a mai pasik mellett nem csodálom, hogy a nők nagy része leszbi lesz. -ezen nincs mit csodálkozni....
6/16 anonim válasza:
nekem semmi bajom velük. több leszbikus imerősöm van, és nagyon jó arcok.
7/16 anonim válasza:
nekem 1 leszbi ismerősöm van, nagydarab, nem túl szép, nagyhangú, kicsit faragatlan modorú csaj... de biztos nem mind ilyen XD
8/16 kolosszus22 válasza:
19:55-nek, ahhoz azért szexuális vonzódás is kell a nők felé, csak úgy nem lesz valakiből leszbi mert a mai férfiak bunkók.
9/16 anonim válasza:
2 leszbi csajt ismertem eddig, mindkettő kifejezetten csúnya!! az egyik nagydarab, kövér, szemüveges, pattanásos bőrű és füvezik
a másik pedig teljesen úgy néz ki, mint egy fiú...
hát no comment :D
10/16 anonim válasza:
nekem kifejezetten csinos leszbi ismerőseim is vannak, szóval nem a "randa kövér" az egyetlen verzió :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!