Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a leszbikuso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a leszbikusokról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom őket elfogadni. se a leszbiket se a homikat.
2009. okt. 19. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Dugnám őket, mint a lopott bicikliket!
2009. okt. 19. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem van pár leszbi ismerősöm és nem rondák sőt kifejezetten szépek.=)(hetero vagyok;P)
2009. okt. 27. 11:33
 14/16 anonim válasza:
100%
A leszbik rondák megjegyzésre reagálnék. Azért gondolja ezt a kedves író, mivel akiket lát az utcán és leszbinek véli őket, ők a fiús leszbik, persze, hogy nem nőiesen néznek ki. Szinte ugyanennyi nőies leszbi van, de őket nem veszi észre, mivel teljesen átlagosak, inkább jó nők, sőt... Magam sem vagyok ronda, ha lát vki az utcán, eszébe sem jutna...
2009. nov. 21. 21:38
 15/16 kolosszus22 ***** válasza:

Előzőnek, én írtam a "legtöbb leszbi ronda" kommentet. Nos, nem mondom, hogy az összes az, biztos van köztük sok szép és gyönyörű nő is, de a többségük nem kifejezetten a szemet gyönyörködtető kategória, ezt felmérések bizonyítják. Egyébként a szebbek közül is sok nem mondható leszbikusnak, inkább biszexuálisok.

Javíts ki ha tévedek, te jobban otthon vagy a témában.

22/F

2009. nov. 21. 21:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ők nem csak a szexre hajaznak,mint a buzeránsok..mert a buzeránsok között kevesebb érzelem van,a leszbik meg odabújnak egymáshoz,százszor elmondják egy nap alatt egymásnak,hogy "Szeretlek"..szerintem még többször,mint a hetero párok,és jobban megbecsülik egymást.Mindketten gyengédek egymáshoz,megadják egymásnak,amire vágynak,és kevesebbszer csalják meg egymást,mint a hetero párok.De az a rossz,hogy ezt sokan elítélik.:S pedig ezekkel a módszerekkel(vagyis a megbecsüléssel meg a többivel) sokkal boldogabbak lennének a heterók is,meg a búzák is..
2010. jún. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!