Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/50 anonim válasza:
Semmivel, és nem is értem miért méregeti mindenki, kisebbségi komplexusotok van vagy mi? 21/F
12/50 anonim válasza:
# 9
Az orgazmusok száma. Mikor a nő már nem is tudja követni őket, akkor tudhatod, hogy jól teljesített az öreg harcos:)
13/50 anonim válasza:
A Nyugati Pályaudvartól nem messze van egy antik bolt, abban lehet kapni ún. füttymércét. Én is vettem, a vastagságot is és a hosszt is le lehet mérni. Tök jó.
15/50 anonim válasza:
Nekem olyan hosszú, hogy méterrúddal kell.
16/50 anonim válasza:
szoval szamokban mered? vagy szazalekban? vagy hogy? akkor az orgazmus-skalan mekora a mereted? vagy hogy kerdezem meg?)
9# voltam:)
17/50 anonim válasza:
# 16
Fokozatokban: mosoly a nő arcán, remegés és önkívület:)
18/50 anonim válasza:
aha...kezdem erteni:)
de igy csak a teljesitmenyt tudod megmerni. es a meret? (megjegyzem mellekesen ne higyjetek el fiuk hogy a meret nem szamit)
20/50 anonim válasza:
Lényegtelen, ha a célt tökéletesen teljesíti.
Végül is mindegy, hogy mivel végzed el a feladatot, ha ugyanolyan hatásosan meg tudod oldani;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!