Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Egy csóktól akkor is feláll a farkatok, ha olyan lánnyal csókolóztok, aki annyira nem jön be, csak "úgy van" nektek?
1#
Pedig a pasinak két randin is éreztem, hogy a csókolózásunk közben felállt. Ezért kérdem, hogy vajon ha nem vagyok neki túl jelentőségteljes, "csak úgy vagyok neki", akkor is feláll-e nektek...
Kaptam privátot, hogy mi értelme ennek a kérdésnek. Ha másban is felmerülne, akkor leírom. :)
Van egy pasi, akivel találkozgatok és eléggé odavagyok érte, nekem nagyon tetszik. Csak sajnos még nem vagyok benne biztos, hogy ő mit érezhet. Vonzódik hozzám úgy érzem, de képtelen vagyok kiismerni. Már két randin is éreztem, hogy a csókolózásunk közben felállt a farka. Pedig azok a csókok nem is tartottak túl sokáig.
Csak azt szeretném tudni, hogy vajon egy pasinak akkor is feláll-e egy egyszerű csóktól, ha olyan nőt csókol, akiért nincs annyira oda... hanem csak úgy van neki az illető, amolyan "szabadidőtöltésként", de semmi jelentőséget nem tulajdonít neki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!