Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A starndon nekem mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A starndon nekem mindig feláll a fütyim, nem tudom, hogy lehetne erről leszoknom?

Figyelt kérdés
A strandon, az öltözőbe, a suliba, reggel, a szaunába is feláll, multkor a starndon boxerbe voltam és egész nap állt az emberek meg csak néztek, 1x megfogták... lehet hogy csak véletlenül ciki volt... a suliba zuhanyzásnál is feláll else tudom takarni, amúgy a zuhanyzás úgy van a suliba, hogy az öltözővel szembe, a lányoké ugyanúgy van csak 1 sarokkal arébb kb 10 méterrel a miénktől, sajnos a zuhanyzóba 1 törölközőt nem lehet lerakni mert kevés a hely, 2 zuhany van bent amúgy, általába a folyosón várunk meztelenül, sokan nem takarják amgokat, de nekem mindig áll ezért már a lányok is kiröhögtak párszór és amikor pár havonta megnézi az osztályt a nővér (alsógatyába) akkor is feláll és nagyon ciki egyszer megvizsgálta a nővér azt mondta egészséges... de mitöl van ez, mindig lányokra gondoltam, de a hidegvíz, a szauna, nem ér semmit. Mit csináljak hogy ne álljon? nem vágom le, nem nyugtatógom be, nem szúrok, nem vágok, nem ilyenekre gondoltam :D

2014. márc. 14. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ültesd le
2014. márc. 14. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
menj el szakorvoshoz, mert szerintem ez már nem egészséges
2014. márc. 14. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Kamu. Legközelebb kisebbet álmodj!
2014. márc. 14. 22:10
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
lsd-ztél vagy valami dizájnert toltál, hülyegyerek?
2014. márc. 14. 22:11
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Legalább tudsz vitorlázni hátúszás közben.
2014. márc. 14. 22:12
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
A tesztoszteron miatt van.Idővel el fog múlni.Nem csak neked van ilyen problémád,csak sokat termel a szervezeted.Nincs ebben semmi ciki,csak a ti korotokban tűnik annak.Később visszasirod majd ezeket az időket.
2014. márc. 14. 22:15
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Itt bukott meg a történeted: "...általába a folyosón várunk meztelenül...".

Ha ez igaz lenne, hogy a diákok meztelenül várakoznak a folyósón, ráadásul a fiúk és lányok egymás előtt, ebből már olyan személységi jogi per lett volna, amellyel az összes média kiemelten foglalkozna. Szóval máskor ha kamuzol, maradj a realitások talaján!

2014. márc. 14. 22:40
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Nagyjából én is erre céloztam a 4-es válasszal.

Országos botrány lenne, ha egy középiskolában fiúk és lányok koedukáltan meztelenül várakoznának a tusra.

Mondjuk én úgy általában naturistaként pont lesz_rnám, de a hétköznapi élet valóban nem így működik.

2014. márc. 14. 23:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"multkor a starndon boxerbe voltam"

így március idusán ez roppant hiteles szintén.

2014. márc. 14. 23:55
 10/14 A kérdező kommentje:
a multkor-ral nem a télre célóztam...
2014. márc. 16. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!