Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok egy ilyen lánnyal?
155 cm, 55 kg, (husi, de épphogy csak kicsit több rajta a fognivaló) ovális fejforma, nagy zöldesbarna szemek, hosszú szőkésbarna haj, van melle és feneke, kedves, őszinte, aranyos, mosolygós, a stílusa: a laza és a csajos keveréke. (aki nem tudná, ez úgy néz ki hogy: CSAKIS hosszabb szárú tornacipő, csőgatya, egyszerű, de csajos felső) szeret olvasni, lehet vele hülyülni, de értelmes dolgokról is lehet vele tökéletesen beszélgetni. Imádja a zenét, mindenféle stílust. Imádja a rejtélyeket.
Jó tanuló, intelligens.
"Ha beszelgetnel velem, mint a tobbi ember, szerintem te is egy kicsit ertelmesnek talalnal."
Egy kutyát is gyakran értelmesnek találok... :-D De igaz, egy beszélgetés javíthatna a dolgon, kár hogy a cipődet meglátva az idióta liberális kategóriából kellene magad felküzdeni egy elfogadható szintre.
"De hat te tudod, lathatatlanba itelkezel."
Te kértél ítéletet, vagy ez csak egy egónövelő kérdés akart lenni.
Ami viszont a magassarkút illeti tökéletesen igazad van. Egészségtelen állandóan azt hordani és fiatal lányokon nagyon ribis tud lenni. A smink is tök felesleges egy fiatal lánynak szerintem.
A BMI semmit nem mutat, egy átlag tartományt ad. 55kg egy 170magas lánynak kb megfelelő, de 175cm-esnek is. És a megszólalásai alapján nem lehet több mint 15 éves a lány, biztos nő még pár cm-t, de a saját bevallása szerint is "husi".
Amúgy is véleményt kért nem, ez az én véleményem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!