Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lánnyal járnátok barna (sötét) vagy kék szeművel?
Figyelt kérdés
Melyik szemszínű lányok tetszenek vagy ez nem fontos inkább a testalkat?
Ha valakinek nem szép az arca de jó alakja van?
2014. júl. 16. 15:19
2/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy... Ha az összkép elnyeri a tetszésem.
3/20 anonim válasza:
A szép arc nem a szemszíntől függ. A színek egy lányon nálam az utolsó helyen vannak. (szem, haj, bőr stb.) Elsődleges az arc utána pedig az alak. De mind ez lószart se ér ha semmi belső értékei.
4/20 anonim válasza:
inkább a belső a lényeg, ilyen téren nincs kikötés...
5/20 anonim válasza:
A barna szem az orkokra meg a latinos ribikre jellemző, a kék meg az orrát fennhordó ki hanem én majmokra.
Zöld szemű emberek nárcisztikusak, szürkék meg pszichopaták.
Szóval én az albínó nőkre szavazok!
7/20 A kérdező kommentje:
aha szóval latinos ribi vagyok?
ennyi erővel ne járj senkivel ha ilyen a vélemény.
Akkor mindegy milyen színű..csak legyen szép az arca? :(
de szerintem a testalkat is fontos!
2014. júl. 16. 15:27
8/20 anonim válasza:
Nem a szem döntene, se a hajszín vagy frizura.
Jó alak, szép arcvonások, ápoltság (bőr, fogak, körmök), ami külsőre leginkább megfog, és persze legyen rendben a személyisége is.
9/20 A kérdező kommentje:
Ennyi mindent elvárnak a pasik de magukra meg lószart se adnak..
2014. júl. 16. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!