Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szerintetek manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek manapság mennyire esélyes "normális" pasit találni?

Figyelt kérdés
Egyik részük sír, hogy bántják azok a csúnya lányok, másik részének meg akkora arca van, mintha ő tojta volna a spanyol viaszt. A maradék pedig természetesen foglalt. Tényleg ilyen reménytelen lenne a helyzet?
2014. júl. 22. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem nem az :D

Sokaknak sikerul, es rengeteg "normalis" pasi szabad :D

Hova valosi vagy? :D (irhatod priviben ha nem akarod h mindenki lassa :D)

2014. júl. 22. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem nem bántanak, és nem én tojtam a spanyol viaszt, és egyedül vagyok.

Ja, és nem tekintem magam normálisnak, autópálya kivételével kb mindenhol szeretek szembemenni a tömeggel.

2014. júl. 22. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Csak mert az ilyen jellegû kérdés lány változatába is ilyet szoktak írni:

Van még normális?

2014. júl. 22. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem reménytelen és szerintem a nőknek sokkal könnyebb ismerkedniük. Az izlések is mások, aki az egyiknek nagy arcu, a másiknak teljesen bejön..vagy akár a kedvesebb, csendesebb is. Nekem az a része teljesen jól megy, hogy megismerkedek valakivel és hónapokig járunk, én akkor akadok meg a kapcsolatban amikor komollyá válna, mert az én kapcsolataim akkor mindig romba dölnek, mivel kiismerem a fiút és mindig van valami ami miatt nem igazán akarom. Mondjuk egyik se akkora nagy gondok, de miért legyek megalkuvo, majd összeakadok olyannal, akivel minden teljesen jól müködik.22L
2014. júl. 22. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem van esélye, én is találtam egy normális pasit, és 3 éve együtt is vagyunk.

20L

2014. júl. 22. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
en remenytelennek erzem:(
2014. júl. 22. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Sztem azért van esély, legalábbis én ismerek egypár srácot, akik személyiségileg rendben vannak és nem is bűnrondák... az más kérdés, hogy van közöttük foglalt is, az egyikre én csaptam le :D.

Én azt látom, hogy mindkét részről irreális elvárások vannak. Ha már van öt pluszkiló, akkor zsírdisznó, legyen szuper szakács, népszerű, az sem mindegy, milyen a kocsija, nem mindegy, milyen a ruhája, haja stb... nekem is le kellett adnom az álom-igényeimből egy keveset ahhoz, hogy megtaláljam a boldogságot :).

2014. júl. 22. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:
7# hol? hol vannak ezek a srácok? én nem találom őket
2014. júl. 22. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyetemen, igényes szórakozóhelyeken elő szoktak fordulni :).
2014. júl. 22. 21:37
 10/10 anonim ***** válasza:

egyetemisták nekem túl fiatalok

25+ inkabb férfiakra mint kisfiúkra gondoltam

van még ötleted?)

2014. júl. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!