Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek manapság mennyire esélyes "normális" pasit találni?
Nem nem az :D
Sokaknak sikerul, es rengeteg "normalis" pasi szabad :D
Hova valosi vagy? :D (irhatod priviben ha nem akarod h mindenki lassa :D)
Engem nem bántanak, és nem én tojtam a spanyol viaszt, és egyedül vagyok.
Ja, és nem tekintem magam normálisnak, autópálya kivételével kb mindenhol szeretek szembemenni a tömeggel.
Csak mert az ilyen jellegû kérdés lány változatába is ilyet szoktak írni:
Van még normális?
Szerintem van esélye, én is találtam egy normális pasit, és 3 éve együtt is vagyunk.
20L
Sztem azért van esély, legalábbis én ismerek egypár srácot, akik személyiségileg rendben vannak és nem is bűnrondák... az más kérdés, hogy van közöttük foglalt is, az egyikre én csaptam le :D.
Én azt látom, hogy mindkét részről irreális elvárások vannak. Ha már van öt pluszkiló, akkor zsírdisznó, legyen szuper szakács, népszerű, az sem mindegy, milyen a kocsija, nem mindegy, milyen a ruhája, haja stb... nekem is le kellett adnom az álom-igényeimből egy keveset ahhoz, hogy megtaláljam a boldogságot :).
egyetemisták nekem túl fiatalok
25+ inkabb férfiakra mint kisfiúkra gondoltam
van még ötleted?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!