Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen fiú nagyon undorító nektek?
188 cm magas vagyok és jelenleg 83-84kg körül mozgok...voltam 86kg is pár hete,de leadtam a zsír egy részét,ami főleg a hasamon volt.Szoktam rendszeresen súlyzózni,szeretnék még izomtömeget növelni,de ha nem fog menni minimális zsírosodás mellett,akkor hagyom a francba.
Szóval egy 188cm/83kg arány még nagyon gizda?
Hozzáteszem azért van rajtam izom,a vállam nagyon széles,de a karom,mellkasom is izmos közepes mértékben.
Na akkor kezdem:
1.) " jelenleg 83-84kg körül mozgok...voltam 86kg is pár hete,de leadtam a zsír egy részé" Magyarul a zsír egy része alatt 2-3kg-t értesz? Hát az nem túl sok. Ez olyan mintha bezabáltam a BigMac-edet, de meghagytam a hambid "egy részét"...értsd 2-3szem szezámmagot, meg egy kis lecsöppent olvadt sajtot. Az nem egy része, hanem jelentéktelen mennyiségű, kis semmiség = lóf**sz.
2.) Ha ennyire csak azzal vagy beb*zulva, hogy +2-3kg ide vagy oda, meg hogy te mennyire izmoshasú f**szagyerek vagy, akkor igen. UNDORÍTÓ vagy!
3.) Most komolyan gondolod, hogy azért mert GYK-ra beírod, hogy kemény munkával leadtál 2kilót és mennyire bádibílder vagy, majd ennyiből bárki is tudni fogja, hogy te mennyire vagy undorító vagy sem (bár valószínű az jön le, hogy az vagy...lásd: 2.)pont)
4.) Ismételten csak figyelmeztetlek, hogy ne bízd el magad a hatalmas 86-ról 84 kilóra fogyásoddal...én egy nagyobb adag csilis bab után elmegyek a budira és simán kijövök 2-3 kilóval könnyebben...már csak azért is mert egy csomó folyadékot is kiizzadok közben.
Az egesz kerdes undorito.
Oregem, ki nem szarja le hogy hogy nezel ki!
Olyan not valasz aki elfogad olyannak amilyen vagy. Ja ilyen mar nincs mert mindegyik egy penzre, kulsore, stb-re buko felszines kis qrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!