Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket, ha odalent szőrös?
Figyelt kérdés
Bikinivonalig mindig szőrtelenítek, viszont sajnos nem azok közé tartozok, akik kevés szőrrel vannak megáldva. Sok időt fordítok a lábamon a szőrtelenítésre, vagy éppen a hónaljamnál. Lent, én úgy gondolom, hogy jó úgy ha fazonra van vágva és kész. Titeket mennyire zavar fiúk az első alkalomnál, hogy van szőr.. vagy egyáltalán bármikor.. Mennyire zavar? :(2014. júl. 22. 08:55
11/20 anonim válasza:
Különösebben nem zavar(na). De gondolj bele! Az nem jó érzés amikor a szádból, a fogadba menve kell a szőrt kiszedni!
12/20 anonim válasza:
Nem szeretek dzsungelben kotorászni. :D
14/20 anonim válasza:
En pont emiatt is kerestem egy idos szexpartnert, najo meg azert mert kivancsi voltam.
28 evesen fergetegeset szeretkeztem egy korahoz kepest jo alaku, szep arcu novel.
A szoros puncijat meg elvezetes volt nyalni.
15/20 anonim válasza:
Az pont lemaradt, hogy 53 éves volt a hölgy.
16/20 DreamWeaver válasza:
Ha sok kellemetlenséggel, macerával jár szőrteleníteni, ne szőrteleníts. Annál nincsen rosszabb, mint Magadra erőltetni valamit, ami miatt kényelmetlenül érzed Magad. Rengeteg srác és férfi elfogad úgy, ahogy vagy sőt, éppen így tetszenél neki. Találd meg az ilyen férfiakat. És légy boldog! :)
17/20 DreamWeaver válasza:
Még annyit, hogy ne dőlj be annak, aki akár itt, akár máshol szőrköpködéssel riogat. Nem szeretek fennhéjázni, de 30 felett nem kevés tapasztalattal a hátam mögött még soha nem szedegettem szőrt a fogaim közül. És nincsenek szuperképességeim. :) Persze, ha még soha nem csináltam volna, biztos én is ilyenekkel ijesztgetnék tapasztalatlan lányokat. Ejnye-bejnye! :)
18/20 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nekem jobban tetszik ha szőrös. természetesebb, nem ad olyan mű képet.
Előző bnőmnek pl. nagyon szőrös volt, jó nagy kiterjedésű dzsungel, sokat kínlódott borotválással, de mondtam neki, hagyja úgy, engem nem zavar. és érdekes módon sosem köpködtem szőrt, nem tom honnan jön ez a szőrköpködéses dolog, ki találta ki, de ilyen nincs.
Szóval vannak akiket nem zavar és ha neked így a jó, hagyd így. Magadnak élsz nem a másik kedvéért. 23/F
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Eléggé más-más véleménnyel van mindenki, de ennek csak örülök, legalább az ilyen dolgokban nem hódít annyira a divat.
2014. júl. 23. 11:07
20/20 anonim válasza:
Én 50 felett már igen, nem egyszer, a 39 év alatt. #14-eske! Nem idős! Ha kérhetném! Idősebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!