Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek "odalent" mennyire szőrős?
16 éves lány vagyok és nem tom hogy egy fiúnak mijön be? ha ti borotváljátok, gyantázzátok akk mennyire? a barátommal már régen eggyütt vagyunk és beszélgettünk arról h ő szeretné de én mondtam h még nem vagyok kész ezt ő megértette és elfogadta de szögetütött a fejemben ha még is megtörténne akk mi lenne a jobb odalent ha szőrős egy kicsit vagy nem
lécci normális válaszokat :))) köszi mindenkinek
én a szeméremdombom epilálom és egy pici,hosszúkás foltot hagyok középen, de azt is rövidre nyírom... az érzékenyebb részeknél leborotválom, de mindenhol... nagyon jó érzés a frissen borotvált, sima puncit simogatni és nyalni is sokkal jobb lehet :)
22/L
Ezt ne itt kérdezd meg, hanem a barátodtól...
Annak a fiúnak, akinek ez számít, nem TE kellesz, hanem a p*ncid. = Nem szeret.
Nem tudom, számomra a szőr jelenti azt, hogy FÉRFIVEL vagyok. És ugyanez fordítva is a páromnál.
Szőr =/= az igénytelenséggel. Persze rendben tartani illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!