Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok/nők tényleg képtelene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők tényleg képtelenek visszafogni magukat ha vásárlásról van szó? Mit gondoltok az elméletemről?

Figyelt kérdés

Régen mikor a családdal vásároltunk a lány tesóm mindig hisztizett meg földhöz vágta magát meg sírt az üzlet közepén ha valami ruhát vagy táskát vagy éppen cipőt amit kinézet magának nem került azon nyomba a kosárba és vették meg neki a szüleink. Ugyan azt a hisztit tapasztaltam régebben osztálykiránduláson is mert nem álltunk meg plazázni minden lány szinte elkezdett hisztizni, hogy ők vásárolni akarnak, valamint volt barátnőm is hisztis volt és amit megkapott kb 1 hétig az volt a mindene utána többet le se szarta és ugyan ezt tapasztaltam a tesómnál is régebben. Szóval minden lány ilyen buta vásárlás mániás és hisztis kisasszony ?

Most ismerkedem egy lánnyal és gondoltam első randin elviszem vásárolni, hogy meglássam ő milyen. Esetleg ő is olyan mint egy állatkerti majom aki ha banánt kap akkor örül mint majom a farkának ha meg nem akkor meg dühös és hisztizik természetesen az ő esetében ruháról lenne szó. Szóval a kérdésem az lenne végső soron jó ötlet-e első rendin ilyen helyre vinni ahol tud vásárolni, hogy mennyire hisztis és mennyire is van oda a vásárolgatásért mert ha igen akkor le is út fel is út, ha kicsit szerényebb lenne akkor még megtartanám.

2014. júl. 21. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromság.
2014. júl. 21. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem bántana ha egy pasi vásárolni vinne az elsõ randin.
2014. júl. 21. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, őszinte leszek....nem olvastam el, de már a kèrdés címéből is látom, hogy hülyeségeket beszèlsz :) N
2014. júl. 21. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
TE NAGYON HÜLYE VAGY! Ne haragudj, ez volt az első reakcióm.
2014. júl. 21. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Háát... nem tudom mit gondolnék ha első randin elvinnének vásárolni. Valószínűleg megmondanám, hogy inkább üljünk le egy hangulatos helyre meginni valamit. Személy szerint utálok vásárolni, pláne olyan helyen, ahol sok a választék. Általában ha tetszik is valami, nem venném meg, ha tudom, hogy van már a használatomban illető tárgy, és az nem rossz, nincs elromolva, elhasználva stb. Minek tartsak 2 tornacipőt vagy 3 fajta sampont? 1 elég!
2014. júl. 21. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
5. válaszoló vagyok: 23L :D
2014. júl. 21. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Én imádok vásárolni, nagyon sok ruhám és sminkcuccom van, de amit te gondolsz, az baromság.

Pofátlanság lenne elvinned vásárolni...amúgy is, az egy csajos program szerintem.

2014. júl. 21. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Randira vásárolni? Hát részemről nagyon furcsán néznék, pláne első randira. Őszintén szólva, nem tetszene. És nem azért, mert nem szeretek vásárolgatni. Van, amikor olyan kedvem van, van, amikor nincs, vagy például pénzem nincs erre, és egyébként pedig csak családtaggal vagy jó ismerőssel jutna eszembe közösen vásárolni menni, vagy magamban.

Egyébként szerintem ez a vásárlás-szeretet nálunk nőknél az ősi gyűjtögetőhajlamból fakad, de ez persze csak az én elméletem. :)

2014. júl. 21. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!