Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha én így öltözködöm?
Huszonéves férfi vagyok és soha nem hordok farmernadrágot, alkalmi cipőt és tornacipőt sem. Öltönyt is csak kényszerből húzok, ha nagyon muszáj. Általában szabadidő illetve sportos ruhában vagyok edzőcipővel.
Úgy érzem ez az én stílusom.
Ki írt itt arról, hogy nincs csaja? Nem erről szólt a kérdés.
Aki beléd törölte a cipőjét nincs igaza, ha a pénzkereseted nem függ tőle, van mit enned, mert nem várják el tőled a munkahelyeden, hogy miben járj, miért lenne gáz?
Pláne ha még barátnőd is van aki szeret és elfogad így...
jó vagy úgy ahogy vagy...
Itt nagyon sokan azt élvezik, hogy Te kérdező rugózol a mondataikon, ne analizáld őket, jó vagy úgy ahogy vagy...
:))
A volt tornatanárom sem láttam még sohasem másképp öltözni mint ahogyan csak sportosan szokott..A való életben sem..mivel rengetegszer láttam,még a profilján is mindig olyan sportosan,szabadidő ruhákban jár..oké tornatanár..le van szögezve,megszokta talán ezt az öltözetet
De amúgyis jól néz ki de nagyon,szóval nem gáz ahogyan kinéz..sportos,jó testtel,akkor meg hol a gond,hogyan öltözik?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!