Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha én így öltözködöm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha én így öltözködöm?

Figyelt kérdés

Huszonéves férfi vagyok és soha nem hordok farmernadrágot, alkalmi cipőt és tornacipőt sem. Öltönyt is csak kényszerből húzok, ha nagyon muszáj. Általában szabadidő illetve sportos ruhában vagyok edzőcipővel.

Úgy érzem ez az én stílusom.

2014. júl. 21. 16:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
ajaj. az utolsó beszólt. :D SZámítottam rá, hogy valaki ezzel a szöveggel jön, hogy nem számít a külső. Snassz szöveg. Csapból is ez folyik, de megkérdezném, hogy mi oka annak, h nincs csajod? Na szóval nézz végig magadon és ha nem hozott eredményt csináld az ellenkezőjét. Mindennek van kontrasztja. Lúzerség/Királyság, Okos/Hülye...
2014. júl. 21. 16:33
 12/20 A kérdező kommentje:

Ki írt itt arról, hogy nincs csaja? Nem erről szólt a kérdés.

2014. júl. 21. 16:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Van csajod?
2014. júl. 21. 16:38
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Gizi.
2014. júl. 21. 16:41
 15/20 anonim ***** válasza:
különben a kérdés sem jött volna fel, hacsak nem vagy egy hűtlen pöts aki másnak is akar tetszeni. :) De felőlem úgy öltözöl ahogy akarsz. Remélem tudtam segíteni.
2014. júl. 21. 16:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Aki beléd törölte a cipőjét nincs igaza, ha a pénzkereseted nem függ tőle, van mit enned, mert nem várják el tőled a munkahelyeden, hogy miben járj, miért lenne gáz?

Pláne ha még barátnőd is van aki szeret és elfogad így...

jó vagy úgy ahogy vagy...

2014. júl. 21. 16:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha valaki másnak is akar tetszeni, az "hűtlen pöts"?
2014. júl. 21. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Itt nagyon sokan azt élvezik, hogy Te kérdező rugózol a mondataikon, ne analizáld őket, jó vagy úgy ahogy vagy...

:))

2014. júl. 21. 16:49
 19/20 Ramcsiii ***** válasza:

A volt tornatanárom sem láttam még sohasem másképp öltözni mint ahogyan csak sportosan szokott..A való életben sem..mivel rengetegszer láttam,még a profilján is mindig olyan sportosan,szabadidő ruhákban jár..oké tornatanár..le van szögezve,megszokta talán ezt az öltözetet

De amúgyis jól néz ki de nagyon,szóval nem gáz ahogyan kinéz..sportos,jó testtel,akkor meg hol a gond,hogyan öltözik?!

2014. júl. 21. 17:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Nincs nőd, különben az ő véleményét kérnéd ki. Az se zavarjon, hogy milyen kategóriába tetted a kérdést. Szerinted nem esik le mindenkinek, hogy nincs csajod? Ha mégis van a kérdés is értelmetlen, "soha nem hordok farmernadrágot, alkalmi cipőt és tornacipőt sem.". VAgyis a csajodnak farmergatya nélkül is tetszettél ezekszerint. Hord továbbra is a csajozós rövidnadrágodat és papucsod. :) Nem szeretem, ha a debilek madárnak néznek.
2014. júl. 21. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!